Myynti


Säännöllisen epäsäännöllisesti blogissa saattaa olla tarjolla myytäviä hevosia tai muita keppihevosjuttuja. Myynti ilmoitus kannattaa lukea huolella sillä se sisältää tarkempaa tietoa myytävästä tuotteesta. Yleiset myyntiehdot pätevät kuitenkin kaikkiin myytäviin.

Keppihevoset postitetaan aina ilman täytteitä/keppiä tavallisena kirjeenä, ellei toisin mainita. Sovitusti hevonen voidaan postittaa myös täytteineen (kuitenkin edelleen ilman keppiä), jolloin toimitustapana on pakettiautomaatti. Tällöin postikulut luonnollisesti myös nousevat.

Mikäli olet alaikäinen ja tarvitset vanhempien luvan hevosen/muun tavaran ostoon, varmista lupa jo ennen kuin otat yhteyttä. 

En varaa myytäviä hevosia/tavaroita, vaan ne menevät niille joilla luvat ja rahat on ensin valmiina.

Maksu tapahtuu tilille ja rahojen näkyessä laitan ostokset tulemaan ostajalle. Maksuaikaa on aina viikko ja mikäli rahoja ei tässä ajassa kuulu, menee tavarat uudelleen myyntiin.

Mikäli myyt joskus minulta ostetun hevosen eteenpäin, ei ole toivottavaa myydä sitä kalliimmalla kuin millä olet sen minulta ostanut. Hevosen arvo ei koskaan nouse käytössä, vaan kuluminen laskee arvoa.