maanantai 16. huhtikuuta 2018

Myytäviä hevosia

Vihdoin olisi aika saada uusiin koteihin nämä vuoden 2017 SM-kisoissa myymättä jääneet hevoset. Laitan myyntijutut tänne lopetettuun blogiin kun muutakaan paikkaa ei ole. Tämä ei siis tarkoita että olisin blogin pariin kuitenkaan enää palaamassa. Myynti-ilmoitus poistuu kun kaikki hevoset on myyty.

Yleistä infoa myyntiin liittyen:

* Hevoset myydään ensimmäisille pyydetyn summan tarjonneille. Hinnoista ei ole mahdollista tinkiä!
* Maksu suoritetaan tilille
* Hevoset toimitetaan kirjeenä, ilman täytteitä ja keppiä. Postikulut sisätyvät hevosten hintoihin.
* Pyrin postittamaan hevoset mahdollisimman pian sen jälkeen kun rahat näkyvät tilillä. Postiin on kuitenkin matkaa, joten huippunopeaan toimitukseen en valitettavasti pysty.
* Hevoset myydään mieluiten mahdollisimman pitkäaikaisiin koteihin, joista niitä ei laiteta kiertoon heti muutaman viikon kuluttua.
* Jos kuitenkin jossakin vaiheessa myyt eteenpäin hevosen, muista huomioida hinnassa että se on käytetty. Käytetystä hevosesta ei voi pyytää samaa hintaa kuin uudesta.

Halutessasi ostaa jonkin hevosista, ota yhteyttä sähköpostitse huvikumpuranch@gmail.com tai Instagramissa @huvikumpuranch

Lisäkuvia hevosista on mahdollista saada tarvittaessa.

Hevonen nro. 1
Kirjava fleece hevonen, jossa isommat laikut upotettuja ja pienemmät päälle ommeltuja. Lisänä maalilla tehtyjä valkoisia pilkkuja. Harja villalankaa. Hevonen on kokonaan käsin ommeltu. Kooltaan menee yli A4 paperista.

Mukana tulee kuvassa näkyvät tekonahkaiset suitset.

55€

Hevonen nro. 2
Harmaa karvakankainen hevonen. Harja liukuväristä harmaansävyistä mohairia. Hevonen on kokonaan käsin ommeltu. Kooltaan menee yli A4 paperista. Pientä vinoutta havaittavissa, mutta ei vaikuta käyttöön.

Mukana tulee kuvassa näkyvä näyttelyriimu.

45€


Hevonen nro. 3
Ruskea karvakankainen hevonen. Harja paksumpaa erikoislankaa, kiinnitetty kuumaliimalla. Harjaa lukuun ottamatta hevonen on kokonaan käsin ommeltu. Kooltaan menee yli A4 paperista. Pientä vinoutta havaittavissa, mutta ei vaikuta käyttöön.

Mukana tulee kuvassa näkyvä näyttelyriimu.

45€


Hevonen nro. 4


Valkoinen teddykankainen hevonen. Harja normaalia villalankaa. Kokonaan käsin ommeltu. Kooltaan menee yli A4 paperista.

Mukana tulee kuvassa näkyvät suitset.

40€

Hevonen nro. 5Ruskea fleecehevonen. Harja mohairia. HUOM! Kuvissa näkyvät tummennokset ovat säilytyksen aikana haalistuneet pitkälti pois. Hevonen on kokonaan käsin ommeltu. Kooltaan menee reilusti yli A4 paperista.

35€

Hevonen nro. 6Ruskea fleecehevonen. Harja paksumpaa erikoislankaa. Hevonen on kokonaan käsin ommeltu. Kooltaan menee reilusti yli A4 paperista.

35€

3 kommenttia:

  1. Mihin pitää laittaa viestiä jos haluaa ostaa? :)

    VastaaPoista
  2. Koska olen kiinnostunut hevonen nro 2 ja hevonen nro 4:stä! :3

    VastaaPoista
  3. Onko numero 4 vielä myynnissä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.