sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Kun aika on

6.10.2012 tämä blogi näki päivänvalon. Ensimmäiset vuodet blogi oli suhteellisen aktiivinen, kun taas parin viimeisen vuoden ajan meno on ollut hiljaisempaa. Sanotaan suoraan että viimeisen vuoden ajan täysin kuollutta. Kesäkuussa yritin herättää blogia henkiin uudistuksilla. Siitä on kulunut kohta puoli vuotta aikaa. Jos puolessa vuodessa kuollut blogi ei herää henkiin eikä uudistukset tule valmiiksi, ei se tule enää tapahtumaankaan.

Joudun valitettavasti ilmoittamaan, että tulen hylkäämään blogin kokonaan. Uusia postauksia on enää turha odotella. Julkaisin kuitenkin uudelleen kaikki vanhat ohjepostaukset, sillä niistä on vuosien aikana ollut monelle iloa. Ohjeet oli tarkoituksena päivittää ja julkaista vasta sitten, mutta kun ei inspiraatiota siihen löydy niin sitten ei vaan löydy.

Suurimpana syynä blogin hiljenemiseen on ylipäätään keppihevosharrastuksen hiljeneminen omalta osaltani. SM kisojen jälkeen en ole juuri uhrannut ajatuksia keppihevosille. Myymättä jääneet hevoset ovat olleet koko kesän ja syksyn siinä samassa kassissa missä ne olen kotiin tuonut, vaikka tarkoitus oli laittaa ne netin kautta myyntiin. Mitään uutta ei ole tullut ommeltua.

En sano että olisin harrastuksesta kokonaan luopumassa, mutta jään ainakin tauolle kunnes taas jonkinlaista innostusta ilmaantuu. Muut harrastukset vievät kuitenkin niin paljon aikaa, että en uskalla edes arvioida milloin tulee taas neulaan ja lankaan tartuttua.

Vaikka vielä keppihevosten suhteen jossakin kohtaa aktivoituisin, ei tämä blogi kuitenkaan enää tulee elävien kirjoihin palaamaan. Mahdotonta ei tietenkään ole että uuden blogin joskus perustaisin, mutta tällä erää keppihevosbloggailu on osaltani tässä.

Iso kiitos kaikille kuluneista vuosista ja sadoista mukavista kommenteista blogissa!

7 kommenttia:

 1. Harmi että lopetat... :-,( Ymmärrän kyllä että elämässä on muutakin kun pelkkiä keppihevosia. Hyvää jatkoa ja tsemppiä! <3 :-)

  P.S. Olen vannoutunut blogisi seuraaja! Ohjeista on varmasti hyötyä tulevina vuosina!

  P.P.S. Missä keppihevoset ovat myynnissä? Voisin ostaa ehkä. ;-)

  VastaaPoista
 2. Pitkään sinua seuranneena on suruölista huomata, että blogisi on tullut tiensä päähän.
  Mutta ymmärrän, että pakkopullana mitään tällaista on mahdotonta tehdä kun inspiraatio ja motivaatio ovat niin suuressa osassa.
  Ja pidä rentouttava tauko ja keskity niihin asioihin, jotka tuntuvat tärkeältä ja joista saat hyvän fiiliksen.
  Ihanaa joulunodotusta ja hyvää jatkoa muutenkin!❤

  VastaaPoista
 3. Eieieieiei! Vaikka lopetat blogin pidon, muista että olet aina minun yläpalkissa klikattavana <3

  VastaaPoista
 4. Haluaisin tietää, että mistä ne ohjeet näkyvät... Tuolla palkissa jossa lukee ohjeet ei näy ohjeita 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkaiseppa huviksesi viimeisimpiä postauksia... Siellähän ne kaikki ohjeet ovat

   Poista
  2. Eivätpä muuten olleet, kun viimeksi katsoin... Tai sitten olin vain tyhmä.

   Poista
 5. Voi kun harmillista, mutta ymmärrän kyllä päätöksesi, koska itsekin olen alkanut vähän hiljenemään keppihevospuolella. Onnea sinulle jatkoon ja kiitos kaikista ohjeista ja muistakin postauksista! Niistä on ollut paljon hyötyä ja iloa!:)
  T:jo muutaman vuoden blogiasi aktiivisesti lueskellut tyttönen

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.