lauantai 22. heinäkuuta 2017

Keppihevosaiheinen nettilehti


Aloitetaan sillä, että blogin uudistukset tulevat hieman viivästymään työkiireiden yms. vuoksi. Loppukesän aikana olisi blogin tarkoitus kuitenkin tulla valmiiksi ja sisältöäkin on tulossa taas aktiivisemmin kun ehdin keppihevosjuttuihin paremmin keskittyä.

Sitten itse otsikon aiheeseen. Todella monta vuotta olen jo suunnitellut keppihevosaiheisen nettilehden perustamista, mutta asia on päässyt aina jäämään vain suunnitelmien tasolle. Olen kuitenkin päättänyt asian ottaa lopultakin kunnolla projektiksi ja blogin uudistamisen ohella alan väsätä lehden ensimmäistä numeroa. Vielä en osaa sanoa milloin ensimmäinen numero on julkaisukelpoinen, eli jonkin aikaa vielä menee että sitä lukemaan pääsee. Ensimmäinen numero tulee olemaan "näytenumero" ja mikäli se otetaan hyvin vastaan on lehdelle luvassa myös jatkoa. Tämän ensimmäisen numeron tulen tekemään kokonaan itse, mutta jatkoa varten tulen hakemaan avuksi myös muita toimittajia juttuja kirjoittamaan.

Mielelläni otan vastaan toiveita ja ideoita lehden sisällön suhteen. Keppihevoslehdissä on perinteisesti ollut esittelyjä hevosista ja talleista, ja tätät perinnettä olisi tarkoitus jatkaa. Otankin siis vastaan myös vinkkejä esittelyyn sopivista mielenkiintoisista keppihevostalleista ja hevosista.

Lisäksi lehden sivuille olisi mukava saada kuvia monenlaisista keppihevosista, joten kaikki halukkaat voivat lahjoittaa kuvia lehden käyttöön. Kuvien yhteyteen tulee maininta kuvaajasta. Hyvälaatuisia kuvia voi laittaa sähköpostiini tulemaan, huvikumpuranch@gmail.com

Myös muissa lehteen liittyvissä asioissa voi sähköpostitse olla yhteydessä, mikäli ei halua tähän alle kommentteihin kirjoittaa.

3 kommenttia:

 1. Mulla on kesken Rainbow Dash My little ponysta. Joten sittenku saan sen valmiiksi voisin laittaa sulle kuvan ja voisit tehdä mielikuvitus osion lehteen. Laittaisin blogiini josta voisit kopsata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä minä luin tekstin lopun vasta nyt mutta joo laitan sitten kuvan ssähköposiin xd

   Poista
 2. tuo nettilehti on ihan huippu juttu!
  tykkäsin lukea sitä!

  T:luumu

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.