sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Pupuja ja poneja
Vuosi sitten myyntipöytäni yksi eniten ennakkoon kiinnostusta herättänyt asia oli tallimaskotiksi suunniteltu pupu. Pupu ei ehtinytkään pöydällä montaa minuuttia pölyttyä, kun se jo lähti ostajan mukaan. Tälle vuodelle pupuja on tulossa myyntiin useampi. Kaksi on jo valmiina ja ainakin pari vielä tulossa lisää. Hintaa pupuille tulee 20€/kpl. Moni on toivonut pupuja myös karvakankaasta, mutta ainakaan vielä en uskalla sitä materiaalina käyttää. Karvakangas on todella herkästi purkautuvaa ja kun kani koostuu monesta pienestä osasta, ei karvakankaasta saa riittävän kestävää lopputulosta.
Miniponit olivat myös suosittuja ja niitä on jälleen kasa myyntiin tulossa. Ponit ovat kooltaan noin puolikkaan A4 paperin kokoisia ja ne myydään hintaan 15€/poni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.