sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Pupuja ja poneja
Vuosi sitten myyntipöytäni yksi eniten ennakkoon kiinnostusta herättänyt asia oli tallimaskotiksi suunniteltu pupu. Pupu ei ehtinytkään pöydällä montaa minuuttia pölyttyä, kun se jo lähti ostajan mukaan. Tälle vuodelle pupuja on tulossa myyntiin useampi. Kaksi on jo valmiina ja ainakin pari vielä tulossa lisää. Hintaa pupuille tulee 20€/kpl. Moni on toivonut pupuja myös karvakankaasta, mutta ainakaan vielä en uskalla sitä materiaalina käyttää. Karvakangas on todella herkästi purkautuvaa ja kun kani koostuu monesta pienestä osasta, ei karvakankaasta saa riittävän kestävää lopputulosta.
Miniponit olivat myös suosittuja ja niitä on jälleen kasa myyntiin tulossa. Ponit ovat kooltaan noin puolikkaan A4 paperin kokoisia ja ne myydään hintaan 15€/poni.

4 kommenttia:

 1. Hei! Ei sinulla taida kyllä olla peukalo keskellä kämmentä, sen voin sanoa! Teet todella hienoja hevosia, ja nyt rupesivat nuo puput kiinnostamaan, että miten niitä tehdään. Olen itse koettanut, mutta ei siitä tullut mitään, kun kaikki jalat olivat eri mittaisia ja palat eivät sopineet yhteen jne. Aion saada ne puput vielä tehtyä, mutta ohjeetkin olisi mukavat. Eli voitko tehdä pupuihin ohjeet?

  VastaaPoista
 2. Moi, kysyisin samaa kuin edellinen, eli voisitko tehdä pupuihin ja mahdollisesti muihinkin eläimiin ohjeet? :)

  VastaaPoista
 3. Pupuihin ei ainakaan näillä näkymin ole ohjetta tulossa. Kaavojen suunnittelu on ollut sen verran työlästä, etten halua niitä suoraan valmiina muille jakaa. Ohje taas olisi hankala toteuttaa ilman tarkkoja kaavoja, sillä kanit koostuvat monesta palasta.

  Mutta ehkä joskus myöhemmin saattaa vielä jonkinlainen ohje tulla, jos vaikka innostun yksinkertaisemman pupukaavan suunnittelemaan, jonka voisin jakoon laittaa. :)

  Näin yleisenä vinkkinä voin kuitenkin sanoa, että kannattaa katsoa mallia pehmoleluista. Niitä tutkimalla saa hieman osviittaa siihen millaisia paloja tarvitaan pupun tai muun maskottieläimen ompeluun. :)

  VastaaPoista
 4. Myytkö maskottieläimiä?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.