lauantai 4. maaliskuuta 2017

Kolmen kopla

Kolme uutta SM-myyntihevosta. Kaikki myydään kuvissa näkyvien varusteiden kera.Myyntiin tulevia varusteita on tarkoituksena myös kuvata jossakin vaiheessa, niitäkin kun jo iso kasa on valmiina.

6 kommenttia:

 1. Kuinka paljon hevoset tulevat suunnilleen maksamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti siinä 45-50€ paikkeilla, sisältäen täytteet ja mahdolliset varusteet.

   Poista
 2. Harmi kun en pääse (kai) sinne SM kisoihin. Voisitko joskus tehdä niin, että teet myyntiin hevosia ja ne saa postitse. Eli ne voisi ostaa ja toimitus tulisi postitse koska kaikkihan eivät pääse sinne SM kisoihin! Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä myyntihevoset toimitetaankin postin kautta. Tällä hetkellä keskityn kuitenkin tekemään myytävää ainoastaan SM-kisoja varten. Siellä myymättä jääneet hevoset tulevat kisojen jälkeen blogiin myyntiin.

   Poista
 3. Aivan ihania ponskeja! Odotan innolla pääsyä SM:mmeihin, en ole aiemmin niissä siis käynyt! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.