sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Isompi ja pienempi


10 kommenttia:

 1. Moi! Jos noi kaksi kepparia(iso ja pieni siis) tulee myyntiin niin minkäs hintainen tuo pikkuinen on koska olisin kiinnostunut ostamaan ja oletko vielä rotua päättänyt sille?🤔😚😙😘 ja onko pieni keopsu A4 paperin kokoinen vai? T: kht Moon King😉 ps oot sairaan hyvä tekee kepsui😘😙😍

  VastaaPoista
 2. Moi! Jos noi kaksi kepparia(iso ja pieni siis) tulee myyntiin niin minkäs hintainen tuo pikkuinen on koska olisin kiinnostunut ostamaan ja oletko vielä rotua päättänyt sille?🤔😚😙😘 ja onko pieni keopsu A4 paperin kokoinen vai? T: kht Moon King😉 ps oot sairaan hyvä tekee kepsui😘😙😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevoset tulevat SM-kisoihin myyntiin pöydälleni. Jos eivät siellä kaupaksi mene, tulevat kisojen jälkeen tänne blogiin myyntiin. :)

   Poista
 3. Tosi hienoja hevosia, suosikkini on toisena oleva kirjava :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Voiko näitä heppoja varata kuten viime vuonna?

  VastaaPoista
 5. Paljon toi pienempi maksaa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.