keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Rautias pörröponi
Kuvissa jälleen yksi uusi SM-myyntiponi. Tänä vuonna kisapaikka on edellisvuoteen verrattuna paremmassa paikassa, eli erittäin todennäköisesti pääsen saapumaan omalla autolla paikalle. Pystyn siis ottamaan myyntiponit mukaan täytteineen, viimeksi kun junalla matkustaessa se ei oikein mahdollista ollut. Kiva olisi myydä hevoset keppeineenkin, mutta myyntipöytä on niin pieni että voi olla hankala kepillisiä hevosia saada pöydän yhteyteen mahtumaan.


Muutamasta muustakin myyntijutusta vielä kuvaa. Pöydältä tulee löytymään punottuja ohjia, sekä martingaaleja/rintaremmejä moneen makuun.


9 kommenttia:

 1. Missä ne kisat pidetään?
  Upeita juttuja oot tehnyt ♥

  VastaaPoista
 2. Upea keppari ja kivoja varusteita! Olet todella lahjakas tekijä. :) Mistä muuten yleensä hankit varusteiden ja kepsujen tarvikkeet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useampia nettikauppoja tulee käytettyä, joskus harvoin käyn myös Eurokankaassa.

   Poista
 3. Miten voi tilata sulta näitä tilanteita?😂

  VastaaPoista
 4. Wau miten upeita! Miks mun lapsuudessa ei ollu tällasii :D

  http://pikkuponin.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.