keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Poni numero 2
Toinenkin SM-myyntiponi tuli valmiiksi. Ompeluvaiheessa ei erityisen kivalta näyttänyt, mutta aika söpö näin valmiina on. Poni myydään näyttelyriimun kera.


Jotain uuttakin kivaa piti myyntipöytää varten kehitellä, joten kokosin viime vuonna myymättä jääneistä jutuista muutaman yllätyspussin. Uskallatkos ostaa?


Instagramissa sai kannatusta idea tee-se-itse paketeista, jotka sisältävät kankaat ja langat (sekä kaavan) keppihevosen ompeluun. Ensimmäisen paketin olen jo koonnut valmiiksi ja se sisältää samaa harmaata karvakangasta mistä postauksessa esitelty poni on tehty. Paketteja on tulossa vielä muutama lisää. Toivottavasti menevät kaupaksi tälläisetkin.

13 kommenttia:

 1. Paljonko tällaiset "tee-se-itse" asiat mahtavat maksaa? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en ole tarkkaa hintaa päättänyt, mutta todennäköisesti tulee olemaan jotakin 20-30€ väliltä.

   Poista
 2. Hei tuo hevonen on ihana! minkä hintainen on ja onko arabi koska kaulan muoto vähän näyttää siltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevosten hinnat tarkentuvat myöhemmin, mutta tälläisten perushevosten hinnat tulevat olemaan siinä 45-50€ paikkeilla. Poni on tehty ihan peruskaavalla jota en millekään tietylle rodulle ole suunnannut, mutta kieltämättä itsellekin tulee hieman arabi mieleen. :)

   Poista
 3. Noin hienolle kepparille 45-50€ on hyvä hinta!

  VastaaPoista
 4. Tuo suloinen keppari muistuttaa kyllä hieman arabia väriltään ja muodoltaan. :) Itse rakastan arabeja, joten tuo keppari on kovasti minun mieleeni <3

  VastaaPoista
 5. Myytkö kepparin kaavoja tai tiedätkö mistä vois sellasen löytää

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana tuo kuvan hevonen!�� Nuo tee-se-itse pakkaukset on kyllä hyvä idea. Yllätys pussikin on aivan upea idea. Haluaisin ostaa sinulta joskus kepparin

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.