sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Pitkästä aikaa kaksi hevosta!

Viimeksi keväällä olen ommellut kunnon kolmipalaisia hevosia, mutta vihdoinkin sain kaksi uutta hevosta aikaiseksi. Nämä tulevat tänään myyntiin Instagramin puolelle (@huvikumpuranch).
7 kommenttia:

 1. Harmi kun et tee myynti hevosia. Niin kuin että saisi itse päättää millaisen haluaa. Miksi et tee sellaisia? Olisit todella hyvä.

  T: Ratsumaa
  P.S Odotan vastaustasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus olen kyllä tehnytkin, mutta en erityisesti tykkää tilaushevosia tehdä. Tykkään enemmän että saan itse päättää ja tehdä inspiraation mukaan juuri sellaisen hevosen kuin haluan. :)

   Poista
 2. Moikka! Ajattelin tilata Antassusta solkia ja lukkoja yms. Soljista ja lukoista sen verran, että jos vaikka yksi lukko maksaa 0.85€, niin onko se per kappale, vai esim. jos tilaa 20 kappaletta, niin pysyykö hinta silti 0.85€:ssa? Vai tuplaantuuko se määrän mukaan? Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat on kappalehintoja. :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Kommentti poistui mutta siis kiitos :D

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.