keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Ensimmäisiä juttuja myyntipöydälle



Hyvissä ajoin on aloitettava, joten ensimmäinen poni ja kasa kuolaimia myyntipöytääni varten on jo valmiina. Nämä tulevat siis myyntiin huhtikuussa pidettäviin keppihevosten SM-kilpailuihin.

6 kommenttia:

 1. Ihana heppa! <3 Kunpa pääsisin sinne SM-kisoihin!

  VastaaPoista
 2. Hei minä tulen sm kisoihin 2017 ja mietin kun katsoin tuota ensimmäistä laikullista heppaasi ja mietin tuleeko hevosen kanssa ne ihanat vaalean punaiset turparemmittömät tutti suitset? ja mikä olisi hinta jos on halpa voin ehkä ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee suitset mukana. Tälle vuodelle teen myytäviä hevosia vain vähän ja kaikille olisi tarkoitus suitset tai riimu myös mukaan saada. Tarkkaa hintaa en vielä ole päättänyt, mutta 45-50€ väliltä tulee olemaan.

   Poista
 3. Selvä! Yritän tulla mahdollisimman tasan klo 11 paikkeilla että voisin katsoa tuota heppaa ja miettiä ostanko vai en, kepparin mukana ei vissii tuu keppii mukana?

  VastaaPoista
 4. mistä nuo kuolaimet ovat tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peruskuolaimissa värillinen osa fimo massaa, jossa tikurakenteena rautalanka. Tuttikuolaimissa tutit on softis levyä.

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.