lauantai 31. joulukuuta 2016

Mitä seuraavaksi?


Miniponihaaste jäi valitettavasti kesken, kuten moni varmaan on huomannutkin. Syynä tähän on ennen joulua ollut totaalinen ajanpuute. Mutta ainakin puolet poneista tuli tehtyä valmiiksi ja se riittäköön tällä kerralla.

Vuoden 2017 S kisojen myyntipöydät tulivat jakoon nyt jo joulukuussa. Arpomalla pöydät jaettiin ja ihan viime tipassa muistin itsekin mukaan ilmoittautua. Arpaonni suosi joten Huvikumpu Ranch tullaan näkemään keväällä jälleen SM kisoissa. Pöytätilaa on vähemmän kuin viimeksi. Edellisellä kerralla varasi kaksi pöytäpaikkaa, eli käytössä oli koko pöytä. Tila tulikin tarpeeseen, eikä  lisäpöytäkään olisi pahitteeksi ollut. Nyt sivuilla ei ollut mainintaa kahden pöytäpaikan varaamisesta, enkä asiaa enää ehtinyt selvittääkään. Käytettävissä on siis puolet pienempi tila kuin viimeksi. Tämän takia hevosia en tule montaa myyntiin tekemään, ennakkomyyntiin mahdollisesti enemmän. Muutenkin varusteet hevosia paremmin kaupaksi menevät, niin panostan niihin sitten. Viimeksi myyntipaikkojen saajat selvisivät vasta tammikuun lopulla, eli aikaa tehdä myytävää on peräti kuukausi enemmän kuin viimeksi! Toiveita myyntijuttujen suhteen saa esittää, niin katselen mitä pystyn toteuttamaan.

Luultavasti pari myyntihevosta tulee blogiin alkuvuoden aikana, mutta muuten keskityn jälleen lähinnä myyntipöytäjuttuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.