torstai 6. lokakuuta 2016

Myyntihevosista


Edellisen ostauksen myyntihevoset on nyt lähes kaikki myyty. Valitettavasti en ole ehtinyt sähköposteja kovin aktiivisesti lukemaan ja viestejä on välillä päässyt kertymään useampia. Vastailin tänään kaikille joilla on mahdollisuus haluamansa hevonen ostaa (eli on ehtinyt ensimmäisenä viestiä laittaa). MIKÄLI ET OLE SAANUT VASTAUSTA SÄHKÖPOSTIISI, ON JOKU MUU VALITETTAVASTI EHTINYT HEVOSEN ENNEN SINUA VARAAMAAN. Mikäli peruuntumisia tulee, laitan viestiä seuraavana jonossa oleville.

Marraskuun lopulla blogiin on tulossa isompi satsi myytäviä hevosia "joulutorille", eli silloin on mahdollista ostaa hevonen vaikka joululahjaksi. Joulutorista infoilen lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.