lauantai 10. syyskuuta 2016

Kangastilaus


Sähköpostiin kolahti mainos ilmaisista postikuluista muutama viikko sitten, joten pitkästä aikaa innostuin tilaamaan varastojen täydennystä kankaita.com sivulta. Kangasta tilasin kymmentä laatua, metrin jokaista. Fleeceä ostoskoriin tarttui kuutta väriä, kahta karvakangasta sekä teddyä ja pilkullista microvelboaa. Yhteensä tämä kangasmäärä maksoi muutamaa senttiä alle 60€. Hinnat tuolla on ihanan edulliset, osa fleeceistäkin maksoi vain 3,50€/metri. Harvemmin tulee enää suoraan kangaskaupoista mitään ostettua, kun netistä saa paljon halvemmalla.


Kankaiden lisäksi tykkään ostaa erilaisia jämäpala paketteja, sillä niitä saa yleensä mainiosti hyödynnettyä keppihevoskäsitöissä. Vitosella oli myynnissä nauhapätkä pusseja, jollaisen tilasin. Näistä riittää koristusta riimuihin ja muihin varusteisiin.


Uutena juttuna huomasin nahan jämäpalat. Sivuilla on myynnissä laaja valikoima aitoa ja keinonahkaa, mutta koska eivät halua niitä taittaa, tulee postikuluihin tilaa vievän toimituksen lisä. Käytännössä tämä tarkoittaa n. 50€ postikuluja, eikä nahkaa ole järkevää tilata. Jämäpalat ovat kuitenkin asia erikseen. Kilon pussi jämäpaloja maksoi 16,99€. On siis aika hintava, mutta ajattelin kerran ottaa kokeiluun. Paloja oli useampaa eri väriä ja osalla oli mittaa ihan kiitettävästi. Eli näin yhden jämäpalapussin kokemuksella sanoisin niiden soveltuvan hyvin varusteisiin.

3 kommenttia:

  1. Kiva että sun blogia pääsee taas katsomaan! :) oon muuten miettinyt että miten se sun realistinen keppari edistyy/onko projektisi pian valmis? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut oikein tyytyväinen projektihevosen alkuperäiseen runkoon, joten hevonen ei ole oikein edennyt. Kunhan on ylimääräistä aikaa, aloitan projektihevosen kokonaan alusta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.