sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Long time no see


SM-kilpailuiden jälkeen olen pitkälti pitänyt taukoa keppihevosista ja blogi on ollut samasta syystä hiljainen. Koko alkuvuoden tein joka ikinen päivä vähintään jotakin pientä myyntipöytää varten, joten pieni loma on tullut tarpeeseen. Kevät ja kesä on muutenkin jälleen kiireistä, joten en kovin suurta aktiivisuutta blogiin lupaa ennen syksyä. Ylipäätään netissä tapahtuvat keppihevosjutut tuntuvat tapahtuvan eniten Instagramin puolella, joka hieman vähentää innostusta blogin pitämiseen. Katseluiden ja kommenttien määrä on vähentynyt paljon muutaman vuoden takaisesta. En kuitenkaan ainakaan vielä halua blogia lopettaakaan, joten yritetään josko innostus vielä palautuisi. Yksi uusi blogiprojekti on tekeillä ja ehkä sen myötä voisi aktivoitumista tapahtua.

Lisäsin myyntiblogiin loppujakin hevosia. Vielä taitaa kaksi suutonta ponia olla vailla ilmoitusta. Tilareita mietin sitten kun hevoset ovat suurimmaksi osin myytyjä. Nyt en näe tarpeelliseksi tilauksia ottaa kun myytävääkin löytyy runsaasti. Myytävät varusteet pitäisi vielä jaksaa blogiin lisätä.

4 kommenttia:

 1. En malta odottaa niitä varusteita������

  VastaaPoista
 2. Mä oon ainakin silloin tällöin käynyt kurkkaamassa tätä sun blogia ja jos tänne on tullut postaus niin oon lukenut sen! :)

  VastaaPoista
 3. Sun kepparit on ihanii

  VastaaPoista
 4. Älä lopeta, kyl koht taas saat. Nimittäin ohjepostaukset kaikkia kiinnostaa, että niitä vaan lisää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.