sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Karvaturilas

SM-kisoissa myyntipöydällä oli mukana tämä karvainen otus, jota kuitenkaan ei kukaan ostanut. Päätin jo silloin pitää tämän itse, sillä tavallisena kirjeenä hevosta ei voi lähettää ja myyminen olisi hankalaa. En tykkää ollenkaan että maxikirjeet poistuivat käytöstä, hankaloittaa keppihevosten myyntiä huomattavasti kun kaikki yli kolme senttiä paksut lähetykset pitää laittaa pakettina menemään.

Karvaotus saa jäädä omaan talliin ja toimia näyttelyhevosena. Eihän uusia asukkaita ole aikoihin talliin tullutkaan ja projektihevonenkin on täysin jäissä. Saattaa tulla vielä joskus valmiiksi tai sitten ei. Rotuna tällä olkoon tinker. Värityksen perusteella tulisi shire ensin mieleen, mutta rakenne on hieman liian kevyt ja ponimainen jykeväksi shireksi. Sivut hevonen tulee saamaan jossakin vaiheessa. Vielä ei ole edes nimeä tiedossa.

3 kommenttia:

  1. Sen nimi vois olla vaikka white mind, brown star tai sit noiden sekotus? Ja sit siihe vaa ne kirjain hässäkät:D mut se on söpö keppari kyl!

    VastaaPoista
  2. Oisko vaikka Good sunshine "Sun" yks ehotus ja tu keppari on yli söpö :3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.