keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Myyntipöydästä


Ensin asiaa varauksista. Halukkaita varaajia ilmaantui sopivasti neljä ja kaikki olivat eri hevosista kiinnostuneita. Kaikki siis saavat varata toivomansa hevosen. Ottakaa kaikki varaajat yhteyttä joko instagramissa (huvikumpuranch) tai sähköpostitse (huvikumpuranch@suomi24.fi)!

Sitten hieman yleisiä juttuja SM-kisojen myyntipöytääni liittyen:

Ehdimme assistentin kanssa Helsinkiin vasta hieman ennen yhtätoista, joten tapahtumapaikalla olemme vasta hieman ennen kuin tapahtuma virallisesti alkaa. Pöytä kuitenkin aukeaa vasta kun kaikki on saatu valmiiksi. Jos jotain haluaa ehdottomasti olla ensimmäisten joukossa ostamassa, voi pöydän viereen tulla jonottamaan. Mitään ei kuitenkaan myydä ennen kuin tavarat on saatu paikoilleen ja pöytä julistettu virallisesti avatuksi.

Otan mukaan vaihtorahaa, mutta toivottavaa on kuitenkin maksaa mahdollisimman tasasummalla. Vaihtoraha kun lopahtaa äkkiä, jos jokainen maksaa parin euron ostoksia viidenkympin setelillä.

Myytävät hevoset joudun valitettavasti tuomaan paikalle ilman täytteitä (paitsi miniponit, joille tulee täytteet), sillä en niitä pysty junalla täytteineen kuskaamaan. Yritän kuitenkin järjestää jollakin tapaa mukaan kuvia hevosista täytettyinä ja mainitsen kyllä jos hevosessa on vinoutta näkyvissä.

Pöytä on auki koko sen ajan kun paikalla ollaan. Luultavasti ihan loppuun asti ei ehditä olla, joten viiteen mennessä kannattaa ostokset käydä tekemässä.

Suurin osa ajasta olisi tarkoitus olla pöydän takana yhdessä assistentin kanssa, mutta välillä saatan käydä myös kiertelemässä muualla. Varustaudun nimilapulla, josta minut tunnistaa ja halutessaan saa tulla juttelemaan.

Emme halua assistentin kanssa päätyä kuviin, joita on tarkoitus jossakin julkaista. Pöytää saa kyllä kuvata, mutta naamat on toivottavaa rajata tai sutata jos kuvia nettiin laittaa näytille.Postauksen kuvissa viimeiset myyntihevoset.

6 kommenttia:

 1. Ihania noi hepat!:) näin muuten tuon ensimmäisen hepan kangasta yhdessä eurokankaassa, mutta päädyin sitten kuitenkin ostamaan yhtä toista kirjavaa velboaa.:P

  VastaaPoista
 2. Mulla on tota samaa velboaa. Noi on tosi söpöjä!!!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo toiseksi alin hevonen

  VastaaPoista
 4. eihän siihen ole mitään estettä että ei saa ostaa enemmän kuin yhtä

  VastaaPoista
 5. Niin se on totta mut ehkä se ei oo saanu ostaa ku vaan yhtä kangasta

  VastaaPoista
 6. Muuten... Onko sulla mitään vuonistilaria kun olisin niin kiinnostunut? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.