sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Hevonen ja muita otuksia
Aasia en ole tehnyt vuosiin ja ylipäätään ole tainnut tainnut tehdä vain kolme aasia ennen tätä tänään valmiiksi tullutta yksilöä. Jotenkin en vaan osaa kivoja korvia aasille tehdä, eikä nämä tämänkään korvai kovin hyvin onnistuneet. Kai se kuitenkin edes vähän aasilta näyttää.
Maskottieläimiä en ole niitäkään tehnyt pitkiin aikoihin. Koska niitä kuitenkin paljon kysellään, olen myyntipöytää varten ommellut kanin ja marsun. Kaneja on tulossa vielä ainakin toinen ja lisäksi hamsterita teen jos vaan ehdin. Kanista tuli aika kiva verrattuna niihin vanhempiin tekeleisiin, joita Maskottifarmin sivuilla on nähtävillä. Tämä on ihan uudella, monimutkaisemmalla kaavalla tehty. Marsu on aika samaa luokkaa vanhojen kanssa. Tälle uudelle tein kuitenkin keskikappaleen, jonka ansiosta siitä tuli pulleampi. Nauha vatsan ympärillä on koriste, eikä siis varsinaisesti mitenkään marsuun liity.

13 kommenttia:

 1. Todella söpöjä otuksia!:3 ja älä huoli noista aasin korvista...ne on mun mielestä juuri täydelliset!:) pystyharja voisi tuoda lisää aasimaisuutta,mutta noinkin on kyllä oikein hyvä.:)

  VastaaPoista
 2. Ihania♡♡ voitko laittaa tänne ohjeet kaniin ja marsuun? :)

  VastaaPoista
 3. Voiko niitä heppoja siis sitten varata kisoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori kun vastaan blogin omistajan puolesta, mutta tuskin :)

   Poista
  2. Katsokaapa instagramissa mitä Kat on kirjoitellut ;D

   Poista
 4. Ihanii♥♥ voitko laittaa tänne kanin tai marsun teko-ohjeen?

  VastaaPoista
 5. Paljonko maksaa toi marsu,hevonen tai kani+valjaat♥?

  VastaaPoista
 6. Oi ihania:3
  En itse ehkä pääse SM-kisoihin mutta kyllä mieluusti tulisin .
  Oot tosi hyvä!

  VastaaPoista
 7. Moi! Voisitko tehdä noita maskottieläimiä "tilareina"? :) Lahjaksi haluaisin antaa, ja tietysti olisi kiva saada myös itselle, ehkä... Olisin kiinnostunut vastauksestasi, koska niin usein on keppareita tilareina, mutta ei näitä ;) En enää paljonkaan käy kepparitapahtumissa, joten en valitettavasti pääse niissäkään myytäviä katsomaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamalle olen jo kaneja luvannut myöhemmin kesäällä tehdä, joten ainakaan ihan lähiaikoina en valitettavasti ehdi enempää maskottitilauksia tekemään. :)

   Poista
  2. voisitko kuitebkin kertoa hiukan kuinka nuo teet

   Poista
 8. Tekisitkö postauksen, jossa kertoisit juttujen hinnat?

  VastaaPoista
 9. En malta odottaa uutta postausta❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.