maanantai 29. helmikuuta 2016

Karvahevonen ja miniponiarmeijaTässä jälleen muutamia myyntipöytään tulevia hevosia. Minien hinta tulee olemaan 15€/kpl ja karvahevonen 40€. Instan kautta olen saanut jonkin verran kyselyä voisiko hevosia varata etukäteen ja ilman kiirettä hakea sitten kilpailuista. Mietin tätä mahdollisuutta vielä lähempänä kisoja, kun tiedän paljonko hevosia on myyntiin tulossa. Ehkä voisi kuitenkin olla mahdollista, että tietyn määrän ennakkovarauksia voisin ottaakin. Yleiseen myyntiinkin täytyy kuitenkin hevosia jäädä, joten rajattomasti en varauksia voi ottaa. Jos halukkaita varaajia olisi useita, arpoisin sitten näiden kesken tietyn määrän ihmisiä, jotka saavat haluamansa hevosen varata. Infoilen tästä mahdollisuudesta lisää sitten lähempänä, jos tämän päätän toteuttaa. Varausmahdollisuus tulisi tietenkin koskemaan vain niitä jotka ovat kisoihin tulossa, muut joutuvat valitettavasti odottamaan myntipöydän jämiä, jotka tulevat blogiin kisojen jälkeen myyntiin.

Päivitin ohje sivun taas ajantasalle, nyt sieltä pitäisi löytyä kaikki blogin ohjeet linkitettynä. Aika laajasti ohjeita jo löytyy, mutta toivoa saa jos jotain vielä haluaisi.

11 kommenttia:

 1. Ihania nuo miniponit! Olet supertaitava tekemään keppareita!!

  VastaaPoista
 2. Ihqui!! Varsinkin toi karvaveikko on niin..!!<3 Jos oisin päässy sm-kisoihi nii oisin varmaa käyttänyt kyynärpäätekniikkaa ja rynniny sun luo ja tyhjentäny mun lompakon sun eteen mut kun... Onko maskotteja tulossa lähiaikoina myyntiin?

  VastaaPoista
 3. Mitä kaikkia varusteita ja hepoja yms. Aiot tehdä? Nyt on jo kivasti tavaraa!! Jos vaan pääsisin niihi SM-kisoihin nii ihan varmasti ostaisin sulta jotain *♡*

  VastaaPoista
 4. Voitko tehdä karvakankaasta miniponeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En luultavasti minejä nyt enää enempää tee, kun kymmenen niitä jo löytyy. :)

   Poista
  2. Moi! Mut kaikkee on vielä tulossa myyntiin niihi kisoihi??

   Poista
  3. Tarkoitin siis mitä

   Poista
 5. Millon tulee seuraava postaus? Ootan nimittäin kovasti :)
  Ps. Sulla on siis ihan tajuttoman hyvä blogi!!☺

  VastaaPoista
 6. Voi hitsi mutta voitko laittaa sitten tänne jonkun ilmoituksen jos teetkin karvakankaasta miniponeja,koska olisin kiinnostunut ostaa

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.