perjantai 19. helmikuuta 2016

Ja taas lisää poneja


Tulevia myyntihevosia olen tehnyt kahdessa koossa. Oma hevoskokoni on A3 kokoinen ja ponikoko hieman yli A4 kokoinen. Myyntiin tulevat varusteet on myös lähinnä kummallakin kokoluokalle suunnattuja. Mikäli haluaisi muun kokoisia varusteita, kannattaa laittaa hevostensa mittoja tuonne hieman vanhempaan postaukseen jossa niitä kyselin. Kuvan kaksikko tullaan näkemään myyntipöydällä.


Miniponeja on tulossa myös useampia myyntiin. Näillä kokoa on suunnilleen puolikkaan A4 paperin verran. Ruskeat ponit on ihan uudet tuotokset, vaaleat taas on ilman silmiä ja sieraimia olleet hyllyssä lähes vuoden. Näille ehkä teen vielä riimuja mukaan ostattevaksi. Väritoiveita miniponien suhteen saa ehdottaa!


Suuttomia poneja tein näin aluksi kolme kipaletta. Toisesta kankaasta teen varmaan vielä toisen satsin. Näillä hinta on suullisia halvempi, sillä nämä on tehty noista kaupan fleecehuovista, joissa kangas ei ole yhtä laadukasta kuin kangaskauppojen fleeceissä.

11 kommenttia:

 1. Ihania poneja kaikki!����

  VastaaPoista
 2. Haluisin noi kaikki!

  VastaaPoista
 3. Toi millä on toi valkee juttu tossa silmän ympärillä se on niiiiiiiiiiiinn söpö!! Haluisin sen mut en pääse niihi SMkisoihi:(

  VastaaPoista
 4. Moi!
  Miten teit ton hepan jolla on toi valkea rengas tossa silmän ympärillä se on niin söpö!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan samalla tavalla ku normaalin merkin paitsi että ompeli sieltä rinkulan sisäpuoleltakin :-D

   Poista
 5. Kaikki ovat todella söpöjä!!♡

  VastaaPoista
 6. Noi minit on tosi söpöi mut en pääse sm-kisoihin:(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.