tiistai 23. helmikuuta 2016

Inventaario

SM-kisojen myyntipöydät arvottiin paria päivää vajaa kuukausi sitten. Itselläni on varattuna kokonainen pöytä, eli puolet enemmän tilaa kuin monella muulla. Suoritinkin tänään pienen kokeilun ja taittelin lattialle kankaasta myyntipaikkani kokoisen alueen. Sitten levitin kaiken myytävän kankaalle, mitä olen tähän mennessä saanut aikaan.


Mukavastihan myytävää on jo kertynyt ja pöytätila oli jo melkein täysi. Suurimman osan kaikesta tavarasta olen viimeisen kuukauden aikana tehnyt. Kaksi hevosta oli jo valmiina ja joitain satunnaisia varusteita mitä suurmyyneistä on käteen jäänyt. Aikaa kisoihin on vielä kaksi kuukautta, joten eiköhän siihen mennessä ole jo tarpeeksi myytävää valmiina. Koska paikalle on tulossa todella paljon myyjiä, ei kaikkea voi millään saada myytyä. Siksi otankin myytävää hyvän valikoiman mukaan, jotta edes jonkinlaiset tuotot saisi. Myymättä jääneet hevoset ja varusteet tulevat kisojen jälkeen blogiin myyntiin.

Hintalaput laitoin kaikkiin tavaroihin jokunen päivä sitten ja olihan siinä hieman hommaa. Tuotteet on hinnoiteltu mahdollisimman halvoiksi, jotta ovat kilpailukykyisiä noin suuressa tapahtumassa. Hevosten hintahaarukka on toistaiseksi 10-40€. Muuta tavaraa saa halvimmillaan 0,50 € ja kallein varuste on ainakin vielä tässä vaiheessa 12€ maksavat suitset.

Hevoset ovat toistaiseksi ilman täytteitä, mutta ainakin muutamia olisi tarkoituksena tuoda täytteineenkin myyntiin. Kaikkia en kuitenkaan viitsi alkaa täytteineen paikalle kuljettamaan. Täyttämättömistä tulostan joko kuvia täytettyinä mukaan tai mahdollisesti otan suoraan läppärin tai tabletin mukaan, jolta voin kuvia kiinnostuneille näyttää.

9 kommenttia:

 1. Toi varuste läjä!:D
  Ja noita heppojakin on ihan mukavasti!:0

  VastaaPoista
 2. Ihanan paljon myytävää! Toivotaan että saisin ostettua jotain noista.

  VastaaPoista
 3. Vau miten paljon myytävää!:D harmi etten pääse paikalle...oisin halunnut osta sulta jotain.:'(

  VastaaPoista
 4. Itsekään en pääse, pitää vain toivoa, ettei kaikki mene kisoissa. :D

  ~ Minttu, Kht Kissanminttu

  VastaaPoista
 5. Hallelujah, tuliks taivas mua vastaan? :o
  Itellä vasta 12 hepoldia ja 30riimunnarua, pari settia ja riimuja ja semmosta tehty ;D
  - Kht Rajavalkean porukat

  VastaaPoista
 6. voisitko tehdä karvakankaista miniponeja sinne myyntiin?

  VastaaPoista
 7. Olen itse tulos ehkä kisoihin ��
  Sä osaat niin hyvin tehdä keppareita ja varusteita!
  Olen saanut useimmat ohjeet täältä ja voin sanoa että osaat hyvin selittää ohjeet��
  Joo sori tästä tuli pitkä

  VastaaPoista
 8. Onko kisoihin tulossa joulun suurmyynti poni 2 kokoisia varusteita? En pääse tulemaan paikalle mutta toivotaan että varusteita riitäisi vähän meille muille jotka ei pääse kisoihin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.