sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Tietoa tulevasta


Kevään SM-kisojen sivut aukesivat hiljattain ja tulihan sitä sitten ilmoittauduttua mukaan myyntipöytien arvontaan. Jos arpaonni suosii, nähdään Huvikumpukin vihdoin edustettuna paikalla. Sillä edellytyksellä tosin, että myös keksin millä ihmeellä pääsen paikalle. Kaikki julkiset ovat joko älyttömän kalliita (joudun kuitenkin kahden ihmisen matkat kustantamaan) tai sitten aikataulut eivät täsmää. Eli vielä on kaksi muuttujaa sen suhteen pääsenkö kisoihin vain en. Vuodesta toiseen jaksaa ihmetyttää kuinka ihmisiä kannustetaan käyttämään julkisia, mutta niillä kulkemisesta tehdään kuitenkin niin hankalaa että helpompi ja halvempi on vaan kaasutella omalla autolla.

Myyntipaikan saaneet selviävät kuun lopussa ja siihen asti pidän myyntihanat kiinni melko tiukasti. Jos myyntipaikka irtoaa, keskityn jatkossakin tekemään myytävää kisoihin, enkä siis blogiinkaan mitään myyntiin ennen tapahtumaa laita. Jos en myyntipöytää saa, otan luultavasti tilareitakin pitkästä aikaa kevään aikana. Muuten tilarit siirtyvät syksyyn (tämä samalla tiedoksi niille, jotka ovat tilareiden perään kyselleet).

4 kommenttia:

 1. Rullautuuko velboa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä ei ole koskaan velboaa ollut, mutta ymmärtääkseni on aika venyvää? Joku muu varmaan osaa vastata paremmin. :)

   Poista
 2. Millon otat tilateita ku halusin tilaushepan itelle kolmipalainen suullinen hyvä hinta ois 15-36€ vastaa pian hyvä blogi muuten sulla!

  VastaaPoista
 3. hepan mitat on turvan ympärys:36 cm. pään ja kaulan liittymäkohdan ympärys:63 cm. alakaulan ympärys:55 cm.suupielestä suupieleen korvien takaa kiertäen:60 cm

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.