tiistai 26. tammikuuta 2016

SM-kisoissa nähdään!

SM-kilpailuihin myyntipöydän saaneiden lista julkaistiin eilen ja löytyihän se omakin nimi listalta (mitä kovasti ihmettelen, sillä arpaonni ei tunnu koskaan suosivan).  Näillä näkymin minua voi siis tulla kisoissa moikkaamaan ja ostamaan tavaraa.

Koska tämän myyntipöydän nyt sain, en tule tekemään tilareita tai mitään muutakaa myytävää alkuvuoden aikana! Keskityn kokonaan väkertelemään myytävää tavaraa pöytää varten. Kesällä voidaan tilari asiaa katsella uudemman kerran. Oikeastaan olen vähän miettinyt jonkinlaista messutarjousta tilareissa myös tuonne kisoihin, eli jos kisoijen aikana tulee myyntipöydälleni tilauksen tekemään, saa mahdollisesti tilarinsa hieman tavallist halvemmalla. Tästä mahdollisuudesta kerron lisää lähempänä, mikäli sellaisen tulen toteuttamaan.

Pöytätilaa varasin kahden myyntipaikan verran, eli yhteensä 180 x 90 cm olisi tilaa käytettävissä. Yksi paikka olisi ollut puolet tuosta ja totesin heti ettei se tule alkuunkaan riittämään. Myyntiin on tulossa paljon erilaisia hevosia. Luultavasti myyn hevoset ilman täytteitä, mutta jos saan jonkun fiksun kyydin paikalle, niin sitten osalla tulee täytteetkin mukana. Junalla tai bussilla kulkiessa en ainakaan ala täytettyjä hevosia mukana raahaamaan. Hevosten lisäksi teen myyntiin paljon varusteita. Jos vaan yhtään jaksan, teen myyntiin myös maskottieläimiä (hamsut, marsut, kanit...). Niistä kun aina välillä tulee myyntikyselyitä. Täytyy myös penkoa varastoja ja tutkia onko kaapeissa jotain turhia materiaaleja, joita voisi mukaan myytäväksi ottaa. Jos jotain vielä tulee mieleen, niin ehdottakaa ihmeessä!

Varusteista taitaa parhaimpia olla sellaiset, jotka menevät monenkokoisille hevosille? Jossakin vaiheessa taidan vielä kysellä hieman hevostenne mittojakin, niin saan suitsia ja riimuja myös myyntiin. Kun en missään kisoissa yms. käy, niin en ole oikein tietoinen minkä kokoisia keppihevosia eniten maailmalla liikkuu.

Myyntipöydän suhteen on mielessä muutama hauska juttu, mutta ne pidän salaisuutena. Voin kuitenkin sanoa sen verran, että mukaani avustajaksi tulee ihminen, joka tekee myyntityötä ihan ammatikseen.

2 kommenttia:

 1. Kivaa että sait myyntipaikan sinne!:)
  Ostaisin aika varmasti jotain sulta jos pääsisin sinne, mutta en vaan pääse...:(

  VastaaPoista
 2. Kiva että sait paikan!
  Itse olisin tullut kaverini kanssa myymään mutta arpa onni ei suosinut.
  Jos kuitenkin pääsen paikalle voisin vaikka tulla ostamaan jotain jos saan luvan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.