tiistai 8. joulukuuta 2015

7. luukku


Muistaako kukaan enää Mega Mix nimistä oria, joka kuului tallin katraaseen alkuaikoina? Rodultaan ori oli harvinaisempi azteca. Mix oli kaksipalainen kangashevonen, joka ei ihan niitä kaikkein kauneimpia hevosia koskaan ollut. En tiedä miksi ihmeessä tuota kangasta edes tuli joskus ostettua, sillä se oli ohutta ja venyvää, täysin hevoseen sopimatonta materiaalia. Kankaan ostin ensimmäisellä Eurokangasvierailullani ja ehkä se sattui olemaan ensimmäinen hevosvärinen vastaan tullut kangas ja tarttui siksi mukaan. Samaisesta kankaasta on tehty monta muutakin hevosta, kuten tallissa edelleen asuvat Saaga, Oliver ja Jasmin. Tavallaan ihan hyvä etten fleeceä tuolloin ostanut, sillä olisi hyvä kangas mennyt hukkaan rumiin hevosiin...

Mix ei kamalan kauaa edes ollut käytössä, kun laitoin sen jo myyntiin muutaman euron hintaan. Ori etsi uutta kotia yli vuoden ja lopulta sen lahjoitin ilmaiseksi jonnekin. Tuskimpa taitaa ori missään enää seikkailla, vaan on tainnut päätyä kaatopaikalle jo aikoja sitten.

Orin luonteesta en muista enää juuri mitään, mutta se taisi olla haastava rratsastaa ja pelkäsi ukkosta kuollakseen.

2 kommenttia:

  1. Söpö munkin mielestä mut ei vedä vertoja niille uusille tosi hienoille kepoareille. Ja ei sit ollu tarkotus loukata ketään

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.