perjantai 4. joulukuuta 2015

4. luukkuSuitsiin saa enemmän ilmettä ja käytännöllisyyttä lisäämällä soljet kuolaimista lähteviin remmeihin. Näin kuolaimet on mahdollista vaihtaa tarpeen tullen. Mutta mitenkäs solki saadaan remmin päähän kiinni?


Tähän tarvitset itse poskihihnan lisäksi myös toisen pätkän samaa materiaalia. Kuvissa käytän tekonahkaa, jonka päällipuoli on sininen ja alapuoli valkoinen.


Aseta suikaleiden päät päällekäin n. 3cm matkalta, niin että materiaalin alapuolet ovat vastakkain. Liimaa sitten suikaleet yhteen vajaa sentin matkalta. Kuvassa liimauskohta on merkitty punaisella viivalla.


Pujota sitten solki nauhaan ja liimaa myös toinen puoli kiinni niin, että solki liikkuu mahdollisimman vähän.


Viimeistele hihnan pää ja tee siihen reikä soljelle.


Ja tässä onkin lopputulos renkaaseen kiinnitettynä. Rengas tässä kuvassa esittää kuolainrengasta.

5 kommenttia:

  1. Kiva ohje :). Onkos joulumyynti huomenna? :D

    VastaaPoista
  2. Mistä löytää noi soljet? Oon ettiny mutten löydä! Ois kiva jos vastaat kun tää on vähän vanha postauskin mutta koita vastata :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.