perjantai 4. joulukuuta 2015

3. luukku

Eiliseltä rästiin jäänyt 3. luukku tulee tässä. Päivän varsinainen luukku tulee vielä myöhemmin.


Saan usein kysymyksiä, joissa tiedustellaan mistä ostan soljet ja muut varuisteissa tarvittavat metalliosat. Tilaan oikeastaan kaikki tälläiset tarvikkeet Antassusta. Antassu on nettikauppa, jonka valikoima on painottunut koirien pantatarvikkeisiin. Monet näistä osista on kuitenkin mahtavia myös keppihevosten varusteita tehtäessä.

Omien tutkimusten perusteella Antassun hinnat ovat Suomen halvimpiin kuuluvia. Ulkomailta saa tilattua isoja tukkupaketteja runsaasti halvemmallakin, mutta suomalaisena verkkokauppana Antassu on varmasti luotettava, toimitus on nopea ja asioida pystyy suomen kiellellä.


Keppihevosharrastaja hyötyy etenkin monenlaisista metalliosista, joita valikoimissa on. Solkea ja rinkulaa on monessa koossa, kuten myös lukkoja. Muoviosia on myynnissä myös, mikäli vaikkapa muovisille pistolukoille on tarvetta.Erilaisia nauhoja on myös monenlaisia. Nauhat ovat aina hieman hintavia, osti niitä mistä tahansa, mutta jos niihin raaskii investoida, saa esim. kivoja riimuja aikaiseksi. Värikkäät paracord narut sopinevat esim. riimunnarujen valmistukseen tai vaikka naruriimuun.

Valikoimista löytyy paljon paljon muutakin kivaa, esim. koristelukäyttöön sopivaa tavaraa. Joitain kankaitakin on, mutta niiden hinnat eivät pärjää kangaskauppojen hinnoille. Aina välillä myynnissä on laadukasta tekonahkaa, jota olen itse moneen kertaan tilannutkin. Antassu myy muuten lahjakorttejakin, joten siinä on mainio joululahjatoive!

HUOM! Postaus on täysin omasta tahdosta ja vapaaehtoisesti tehty, kyseessä ei ole minkäänlainen yhteistyöpostaus, enkä hyödy tästä mitenkään.


2 kommenttia:

  1. Määkin oon tilannut tuolta samasta paikasta solkia! ✌️

    VastaaPoista
  2. Minulle tämä on tosi hyödyllinen, hyödyn kahteen harrastukseen samaan aikaan. Eli koiriin ja kepsuihin

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.