sunnuntai 20. joulukuuta 2015

19. luukku


Tilausriimuja tarjolla vuoden loppuun saakka!
Nyt olisi mahdollisuus tilata mittojen mukaan valmistettava tekonahkainen riimu. Perusriimun hinta on 5€ + postikulut (yhdelle tai kahdelle riimulle postikuluja tulee 1€, useammalle 2€).


Riimut valmistetaan tukevasta tekonahasta ja kootaan kuumaliimaamalla. Värivaihtoehtoja on neljä.
1. Vaaleansninen/turkoosi
2. Ruskea
3. Beige
4. Musta


Rimuun sisältyy viisi avainrengasta. Renkaiden väri on kultainen ja halkasijaltaan ne ovat 2cm. Myös lukko kuuluu tottakai riimuun. Lukkoja on kahta mallia, joista saa valita haluamansa.


Riimuun voidaan myös lisätä lukot turvan päälle ja niskaan, tai vain toiseen. Yks lukko kustantaa lisähintaa 0,50€ ja kaksi lukkoa tietenkin 1€.


Riimuun on mahdollista saada myös koristeniittejä haluamaansa kohtaan. Yhdestä viiden niitin satsista tulee lisähintaa 1€. Niittejä on valittavana neljä erilaista.
1. Perusniitti
2. Turkoosi pikkuniitti
3. Metallinen pikkuniitti
4. Niitti muovisella timantti keskustalla


Pehmusteita riimuun on saatavilla kahden tyylisenä. Joko remmien alle limattuna, tai irrallisena putkilona (näitäkään pehmusteita ei kuitenkaan saa riimusta poistettua). Pehmusteista tulee lisähintaa 0,50€/kpl. Huomioithan, että pehmusteita ei voida lisätä riimuun jossa on jo solki samassa kohdassa.

Vielä muutama esimerkki hinnoista, ja kysyäkin saa tietenkin ellei ole hinnasta varma.

Tavallinen riimu ilman mitään ylmääräistä 5€ + postikulut
Riimu viidellä niitillä ja turpa- sekä niskapehmusteilla 7€ + postikulut
Riimu kymmenellä niitillä ja kahdella soljella 8€ + postikulut

Tilauskaavake
Riimun väri:
Valittu lukko:
Soljet:
Niitit:
Pehmusteet:
Mitat:


Tarvitseami mittoja on turvan ympärys, sekä kaulan ympärys korvien ja leuan takaa. Lisäksi vielä näiden välinen mitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.