torstai 17. joulukuuta 2015

15. luukku


Yhdessä aikaisemmassa luukussa esiintyneen Mixin tavoin myös Nella, virallisesti Necessary Little, kuului Huvikummun alkuperäisiin asukkaisiin. Nella oli pieni shetlanninponitamma. Se oli lasten villasukasta tehty ja kaulaa koristikin punainen raita (joka olisi muuten ollut helppo piilottaa, mutta ei tullut niin kuitenkaan tehtyä). Nellan sieraimet oli piiretty mustalla tussilla, mutta kosteutta saatuaan ne levisivät ja värikin vaihtui violetiksi.

Nella oli kooltaan pieni, eikä sillä ratsastettukaan juuri ollenkaan. Itse en koskaan sen selässä käynyt, sillä halusin ratsastaa vain sen rotuisilla keppihevosilla, joilla oikeastikin voisin pituuteni huomioon ottaen ratsastaa. Sksipä en koskaan kaikkein pienimmillä poneilla ratsastanut. On kyllä ollut totista hommaa, vaikkakin toisaalta aika hauska aitouden tuntua tuova yksityiskohta. :)

Jossakin vaiheessa luovuin Nellasta, enkä enää tiedä edes missä se menee. Ensin se taisi olla siskollani, mutta sittemmin saattoi lähteä jollekin kaverille. Ainakaan omissa nurkissa Nella ei enää pyöri.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.