sunnuntai 13. joulukuuta 2015

13. luukku

Aivan ensin arvonta asiaa. Lahjakorttiarvonnan tulos pääsi vähän unohtumaan, mutta arpaonni suosi sähköpostilla coreyntalli@gmail.com osallistunutta anonyymiä. Hänellä on nyt 5€ käytettävissä Huvikummun myynneissä. :)

Tässä luukussa olisi luvassa hieman infoa mahdollisesta myyntitapahtumasta, jossa saattaa Huvikummullakin oma pöytä olla. 24.4.2016 on Helsingissä keppihevosten SM kilpailut, jonne ainakin alustavasti olen ajatellut myymään tulla. Itse kisoista on minulta turha infoa kysellä, mutta kisojen sivut varmasti jo kohta julkaistaan.

Oikeastaan ainoa mahdollinen este kisoihin saapumiseen on paikalle kulkeminen, junalla kun matka kustantaa suuntaansa yli 40€. Vielä kun mukaan on tulossa apulainen (jonka matkat myös maksan), alkaa matkakulut olla suurehkot. Omalla autolla en uskalla Helsinkiin lähteä ajelemaan. Mutta jos vaan matkustus saadaan jotenkin järjestymään, niin tulossa ollaan!

Mukanani olisi erittäin asiakaspalveluhenkinen ihminen, jonka harteille myyminen on tarkoitus vierittää. Itse ehdin näin paremmin katsella ja vaikka kuvatakin kisoja. Samaten jos joku haluaa rupatella, niin siihenkin aikaa riittää. Myyntiin olen suunnitellut paljon kaikkea hevosista varusteisiin ja muutakin kivaa. Tarkoituksena olisi oma myyntipöytä pitää mahdollisimman ammattimaisena, ei niinkään kirppistyylisenä. Ostokset tullaan siis esimerkiksi pakkaamaan pusseihin ja jos vaan onnistuu pöytää somistetaan.

Mielelläni kuulisin SM kisoissa aikaisempina vuosina olleilta kokemuksia myyntipuolesta. Kuinka hyvin kauppa on käynyt ja mikä myy parhaiten. Kertokaa ostajat ihmeessä myös mitä tykkäisitte kisoissa ostaa. :)

5 kommenttia:

 1. No itse haluaisin ostaa esim. seproidin, seepran tai yksisarvisen, tai jonkun muun "keppieläimen" kuten lehmän, poron tai hirven... Myös niitä maskottieläimiä olisi kiva hankkia...(mm.lahjaksi)
  Ja tuo matkajuttu on kyllä hankala, itsekin mietin miten pääsen täältä Tampereen seudulta Helsinkiin asti lähtemään, aika kalliiksi tulee, ja jos myymään menisin niin periaatteessa ne kaikki myynnistä mahdollisesti saadut tulot menisivät niihin matkakuluihin... Juna olisi ok muuten ellei sekin maksaisi niin paljon ja ellei keppareita olisi niin vaikea kuljettaa mukana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Tampereelta kulkee Onnibus, ajoissa kun varaa niin saa eurolla yhden matkan ;) Itse tuun täältä Porista onnibussilla, kaverin kyydillä tai omalla autolla. Lisäksi oon kyllä valmis maksamaan matkoistakin kerran vuodessa järjestettävästä tapahtumasta, etenkin jos on mahdollisuus tienata paikanpäällä :D

   Poista
 2. Sama,itse kun olisin vielä kaksi kertaa kauempaa tulossa,mutten tule kun ei kyytiä tai majoitusta ole. Kun täältä on 6h per suunta Helsinkiin..

  VastaaPoista
 3. Missä päin Helsinkiä ne kisat pidetään? Ja myyntiin ehdottaisin varusteita , hevosia, ja oikeastaan kaikkea keppareihin liittyvää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.