perjantai 16. lokakuuta 2015

Uudet sivut!


Joskus kaaaauan aikaa sitten taisin blogissa mainita Huvikummun tekeillä olevista uusista sivuista? Sivut ovat viimein valmiit ja niitä pääset katsomaan tästä. Koska en enää keppihevosia harrasta kuin virtuaalisesti, sekä myytävää ommellen, yksinkertaistin sivuja rankalla kädelle. Mihin sitä kaikkea turhaa sälää tarvitsee, mitä sivuilla joskus muinoin roikkui. Toivottavasti tykkäätte sivujen yksinkertaisesta ilmeestä.

Tuli hevoslistauksia tehdessä mieleen, että en ole lähes vuoteen tehnyt itselleni uutta keppihevosta. Niillä kun ei varsinaisesti enää mitään tee, niin ei tule itsellä pidettyä. Kiva olisi kuitenkin vielä tämän vuoden puolella uusi hevonen tehdä. Ehdotelkaa ihmeessä millainen uusi asukas voisi olla! Jokin hevosrotu ehkä voisi paras vaihtoehto olla.

Joulukuu lähestyy, mutta vielä en varmaksi tiedä teenkö minkäänlaista joulukalenteria. Ei oikein viimeksikään enää ideat riittäneet. Parasta olisi, jos mieleen tulisi joku ihan uusi ja erilainen idea koko joulukalenteria koskien. Tämänkin suhteen saa ideoita heittää ilmoille!

5 kommenttia:

 1. Multa sais ideoita joulukalenteriin nella.hinkkala@gmail.com
  Ja uus tallin poni vois olla vaalean beige parilla läiskällä :-)

  VastaaPoista
 2. uus tallin poni vois olla.. Kimo mustalla harjalla...

  VastaaPoista
 3. Hevosrotu voisi olla vaikka baskirianponi, irlannincob, shire tai noiden risteytys :) (vähän erikoisempi risteytys)

  VastaaPoista
 4. Eli siis nuohan ovat vain tallin sivut. Vai... Ja blogi pysyy normaalina?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.