torstai 28. toukokuuta 2015

Uutta materiaalia

Pitkästä aikaa laitoin kangastilausta menemään. Hieman harmitti, että pian sen jälkeen sähköpostiin paukahti alennuskuponki ja tietenkin alkoi myös "tilaa ilman postikuluja" kampanja. Toivottavasti ensi kerralla on hieman parempi ajoitus.


Hevoskankaita tilasin yhdeksän metriä. Kasan alimmaisena on mustaa ja valkoista karvakangasta, sitten ruskeaa fleeceä, kirjavaa microvelboaa, ruskeaa, valkoista, harmahtavaa, harmaata ja mustaa fleeceä. Päällimmäisenä on yllätyslaatikosta (lue lisää alempaa) paljastunut karvakankaan pala, josta saa yhden pikkuponin tehtyä.


Huvikseni tilasin myös nauharasian, joka sisältää viittä erilaista nauhaa, jokaista viisi metriä. Boksien sisältö vaihtelee, eikä siihen voi itse vaikuttaa. Tyytyväinen kuitenkin olen laatikon sisältöön. Kaikkea kivaa varustetta noista saa aikaiseksi.


Kaupan valikoimista löytyy myös askartelupaketteja, jotka sisältävät satunnaisia jämäpaloja. Tilasin laatikoita kaksi ja kuvassa niistä saatu saalis. Toisesta laatikosta löytyi myös se ensimmäisessä kuvassa näkynyt karvakangas. Yleensä sisältö kuitenkin koostuu ohuista vaate- ja verhokankaista, joten hevoskankaiden toivossa näitä paketteja ei kannata tilata. Näistä kankaista olisi siis varusteita tarkoitus tehdä (sekä muita keppihevosiin liittymättömiä projektejani).

Ja koska joku kysyy kuitenkin, tilauspaikkana toimi kankaita.com

5 kommenttia:

 1. Keppihevostalli Narsissi30. toukokuuta 2015 klo 3.06

  Vau! Ihania kankaita ja nauhoja! Näyttää tosi käytännöliseltä. Mitä ajattelit nauhoila tehdä?

  VastaaPoista
 2. Ootko ostanut samaisesta kaupasta myös nahkaa? Mietin vaan, kun ite oon tilaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät halua tuolla nahkaa taittaa, joten postikulut nahkaa tilattaessa ovat 50€. Tästä syystä en ole nahkoja tilannut.

   Poista
  2. Mistä yleensä sitten ostat nahat? Oon ihan epätoivonen kun oon seilannut kaikki mahdolliset kankaita myyvät kaupat läpi :/

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.