sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Poni myynnissä

Voisi olla aika laittaa tämäkin poni myyntiin, ennen kuin vallan hautautuu pölyn sekaan nurkkaan. Myyntiehtoina pätee samat vanhat säännöt, jotka halutessaan voi jostain vanhemmasta postauksesta käydä lukemassa.
 Hevonen on fleecestä ommeltu. Harja on jotain paksumpaa lankaa (mahdollisesti huovutuslankaa?) ja se on kiinnitetty tupoittain kuumaliimalla. Ei siis kestä rajua repimistä. Muuten hevonen on kokonaan käsin ommeltu.


Hevosen mukana saa kasan varusteita:
Ruskeasta tekonahasta tehdyt perussuitset kahdella soljella ja villalangasta letitetyillä irrotettavilla ohjilla.
Vaaleanruskeasta tekonhasta tehty rintaremmi irrotettavalla martingaalilla. Solki kaulalenkissä ja kepin ympäri tulevassa lenkissä.
Vaaleanruskeasta tekonahasta tehty riimu valkoisilla fleecepehmusteilla ja niittikoristeiilla.
Vaaleanpunainen villalankainen riimunnaru lukolla.
Musta tekonahkainen näyttelyriimu.
Valkohapsuinen kärpäsotsapanta solkikiinnityksellä.
Tekonahkainen suoja fleece vuorella ja solkikiinnityksellä..
Valkoinen fleece pinteli tarrakiinnityksellä.

Poni myydään vain varusteineen. Hintaa koko paketille tulee 70€.

Halukkuutensa paketin ostamiseen voi ilmaista postauksen kommenteissa. Muistathan myös ilmoittaa sähköpostisoitteesi, niin voin olla sinuun yhteyksissä.

Kunhan tilaamani uudet kankaat saapuu ja repäisen jostain ylimääräistä aikaa, olisi ajatuksena tehdä isompi kasa myytäviä poneja monessa eri hintaluokassa.

13 kommenttia:

 1. Vitsi kun haluttais ostaa tämä, mutta äiti ei varmana suostu! Ihana poni, toivottavasti pääsee hyvään kotiin♥

  VastaaPoista
 2. Oletko tilannut kankaita.com sivustolta kangasta nimeltä Wellness Pehmo? Jos olet, oliko se hyvää?

  VastaaPoista
 3. Oletko tilannut kankaita.com sivustolta kangasta nimeltä Wellness Pehmo? Jos olet, oliko se hyvää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten on kyllä kivaa ja ihana pörröistä kangasta, mutta purkautuu todella helposti. Kaikkilla kyseisestä kankaasta tehdyillä hevosilla olen saumat käsitellyt liimalla kääntöpuolelta, kun tuntuu että muuten olisi saumat äkkiä purkautuneet auki. Myös aika venyvää kangasta tuo on, mutta ei kuitenkaan mitenkään mahdotonta ommella ja täyttää.

   Poista
 4. Vitsit, kuinka kiva poni ja kivat varusteet! (: Voisin ostaa, mutten usko, että saan lupaa. Sisältyykö postarit hintaan? (:

  VastaaPoista
 5. Voisin ostaa! (: Ei kai ole ollut kosketuksissa mihinkään eläimeen tai onko sulla eläimiä? Oon nimittäin hirveen allerginen, en aina saa ees henkee ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan kysyä sägköpostilla, ja ainaki mun tietääkseni Katilla on kissoja..:/

   Poista
 6. Moi

  Haluaisin ostaa tän hepon
  Ajattelin vaan kysyä että voisko tän "varata" kun saisin rahat tähän synttärilahjaksi jotka siis on 20. Kesäkuuta? ☺️ Teet muuten todella hienoja keppihevosia!😛

  VastaaPoista
 7. Onko mennyt vielä?

  VastaaPoista
 8. Ihana hevonen! Varmaan myyty jo, rakastan hevosiasi ja blogisi on hyödyllinen! Ostaisin siis todellakin kaikki hevosesi (ja niiden tekotaitosi kiitos��) jos voisin

  VastaaPoista
 9. Onko tämä vielä myynnissä?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.