torstai 2. huhtikuuta 2015

Friisiläinen ja satuponi


Tässä on viimeinen tilari tältä erää, friisiläinen. Jonossa viimeisenä ollut vuonistilaus peruttiin, joten sitä ei sitten tarvinnutkaan ommella. Pidän nyt jonkin aikaa taukoa tilareista, mutta ennen kesää otan vielä muutamia tilauksia jonoon. Keskityn mieluiten myyntihevosiin, joita on lähiaikoina luvassa.


Muistaako kukaan muutamia vuosia sitten tekemääni sinistä yksisarvista, joka esiintyy tässä postauksessa. Hevonenhan olisi aivan kamala, sillä olin sen tehnyt puoliksi jo monta vuotta sitten ja lopulta enää vain viimeistelin sen. Mielessä on kuitenkin ollut uuden yksisarvisen tekeminen ja tälläviikolla jaksoin sen tehdä. Innostus ja idea tähän lähti siitä, kun kaupassa oli tarjouksessa kivoja kimallelankoja, jotka olivat juuri täydellistä materiaalia yksisarvisen harjaksi. Toiseenkin hevoseen olisi harjalankaa varastossa, joten pitää joskus vielä ommella tälle kaveri.

Tähän loppuun vielä kerrottakoon tälläinen asia, jota on paljon kyselty. Eli en ole tulossa hevosmessuille/SM kisoihin ollenkaan, edes katselemaan. Vuoden päästä järjestettäviin SM-kisoihin saatan tulla hyvällä tuurilla myymään, mutta tällä kertaa en.

16 kommenttia:

 1. Keppihevostalli Narsissi2. huhtikuuta 2015 klo 7.01

  Ai siis toi sininen on muka ruma! Mä en ite sais tollaista ees tehtyä varmaan elämäni aikana! Sinun hevosesi on ihania. Joka kerta ihmettelen miten osaat tehdä. Omissa suunitelmissani olisi tehdä uusi hevonen. (Joskus:)...) mutta ei siitä varmaan hirveen hyvä tuu. Toi sun yksisarvinen on siis ihana! Mutta nyt lopetan kommentin ennen kuin muut kyllästyvät tähän minun perinteiseen en osaa tehdä hevosia asenteeseen:) mutta haluan kiittää sinua ihanasta blogista ja hienojen hevosten esittelyistä!

  VastaaPoista
 2. Moi! Miten teit tuon sarven tälle yksisarviselle? (kysymys siksi että jotenkin tietäisin miten tehdään yksisarvisen sarvi jos tällaisen satuhevosen joskus sattuisin tekemään...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarvi on ihan vaan kullanhohtoisesta kankaasta tehty. Täytetty napakaksi ja ommeltu kiinni hevosen otsaan. :)

   Poista
  2. Ok :) Voisitko tehdä tilarina yksisarvisen? (jos tilaisin myöhemmin)

   Poista
 3. Molemmat hepat ovat tosi nättejä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuin tuohon satuponiin... <3

  VastaaPoista
 5. Tuli vain mieleen, että mihin martingaalin rinkulat kiinnitetään? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. elI siis kun rintaremmi ja martingaali on valmis, niin mihin ne kaksi rinkulaa kiinnitetään?

   Poista
 6. Ne kiinnitetään hevosen ohjiin joten niiden olisi hyvä olla jostain kohtaa avattavat. :D

  VastaaPoista
 7. Mietiskelin, että minkälaisia hevosia olet ajatellut myyntiin. Ja hieman hintaluokkaa, jos saan vanhemmilta luvan olisin kiinnostunut. Ja tuleeko niillä mitään varusteita yms.

  VastaaPoista
 8. Molemmat ovat niin hienoja! Ja kivaa että teit sinisestä yksisarvisesta "uuden version"!

  VastaaPoista
 9. Onko tilareiden mukana mahdollista saada loimia, suojia tai ruusukkeita?

  VastaaPoista
 10. Jos martingaalissa käyttää avainrengasta ei ohjien tarvitse olla avattavat. Sillä avainrenkaan saa pujotettua ohjiin

  VastaaPoista
 11. Onko tilareiden mukana mahdollista saada loimia, suojia tai ruusukkeita?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.