tiistai 24. maaliskuuta 2015

MustatTässä taas kaksi tilaushevosta. Näiden jälkeen on jonossa vielä frrisiläinen ja vuonis, jotka olisi tarkoitus saada vielä tällä viikolla valmiiksi. Jotenkin en oikein tykkää mustia hevosia ommella ja sattumalta niitä tilattiinkin peräti kolme. Ei auta muuta kuin kärsiä.

Herasilmäisen hevosen täyttämisen kanssa meinasi mennä hermo pahemman kerran. Täytin sitä kaksi tuntia, enkä siltikään ole tyytyväinen lopulliseen täyttöön. Uutta vanuahan olen ostanut viimeksi keväällä 2009 (suurin osa vanuista vielä vanhempia), joten alkaa olla täytteet aika kaatopaikkatavaraa. Voitte vain kuvitella kuinka paakkuuntunutta vanuni on, kun samat täytteet ovat käyneet kymmenien, ellei peräti satojen hevosten sisällä. Ehkä täytyisi jossain vaiheessa päivittää vanuvarastot.

17 kommenttia:

 1. Molemmat hevoset ovat hienoja! Itsekään en tykkää ommella mustia hevosia, koska ne ovat niin tummia...

  VastaaPoista
 2. Ovatpas ihania :D
  Tilaisin sulta hevosen mutta olen köyhä D: Tämä on surullista :C

  VastaaPoista
 3. Heippa! Laitoin tän kommentin nyt tähän uusimpaan postaukseen, näät tän helpommin :) Itse asiaan; mistä saa noihin hevosten suitsiin noita solkia? Ja miten saat tehtyä ne "säätöreiät"? Jaaa.. Mistä tohon rintaremmiin saa niitä rinkuloita? :)

  VastaaPoista
 4. Solkia ja avainrenkaita saa esim. Antassusta (Antassu.com) Ja Hobby pointista. Minä teen reiät terävillä saksilla mutta kannattaa kokeilla myös jotain muuta terävää. Toivottavasti tästä oli apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Miten teet nuo "lenkit" esim. Otsapantaan? :)

   Poista
 5. Ompelemalla minä teen voi myös kokeilla liimausta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kysymyksiä nyt satelee, mutta mistä saisi tuota tekonahkaa? :) :D

   Poista
  2. Tekonahkaa ainakin itse ostan eurokankaasta:)

   Poista
  3. Tekonahkaa saa yleensä kaikista kangaskaupoista mutta halvemmalla saa tilaamalla netistä. Itse teen reiät nahkaan semmoisella "reittimella." En siis tavallisella vaan ihan nahkaan tarkoitetulla.

   Poista
 6. Ja saa varmaan netistäkin tilattua, mutta mulla ei kyllä ole siitä mitään kokemusta. Itsekin suosittelen tuota eurokangasta. :D

  VastaaPoista
 7. Kat, voisitko tehdä ohjeen meksikolaisiin suitsiin. Sitähän on moni toivonut, ja olisi varmasti hyödyllinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni meksikolaisien suitsien ohjeita ei tarvitsisi. Itse katson kuvaa netistä, ja käytän mielikuvitustani. Muutenkin ohjeiden kasaamiseen menee kauan aikaa. Kannattaa selailla muita keppariblogeja, niistä saattaa löytyä ohjeita jos niitä välttämättä tarvitset :)

   Poista
 8. Kat: Onko tulossa myytäviä heppoja lähiaikoina? (:

  VastaaPoista
 9. Säätöreiät voi tehdä myös nahkapaskalla niin niistä tulee siistit ja pyöreät :)

  VastaaPoista
 10. Säätöreiät voi tehdä myös nahkapaskalla niin niistä tulee siistit ja pyöreät :)

  VastaaPoista
 11. onko jotain heppoja vielä myynnissä

  VastaaPoista
 12. Tilaisin sulta mielelläni hevosen, mut en tiiä missä tulisin jutteleen ja et miten tilauksen tekisin en oo ennen tilannu heppaa

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.