lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kiintiövuonis
Joka kerta kun tilausjono aukeaa, voin melkeinpä jo etukäteen lähteä ompelemaan yhtä vuonohevosta. Sillä sellaisen tilaa aivan takuuvarmasti aina joku. Kuten nytkin. Kuvissa siis vuoden ensimmäinen tilaushevonen. :)

Harmi kun en ole aikoihin löytänyt mistään vaaleaa beigeä fleeceä. Tämänkin hevosen kangas on omasta mielestäni hieman tummahko vuonehevosella.

19 kommenttia:

 1. Miten kiinnität kepparilla harjan, jos siitä pitää saada tosi tuuhea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teet niinkuin tavallisen harjan, mutta teet useita kerroksia vierekkäin :)

   Poista
  2. Teet niinkuin tavallisen harjan, mutta teet useita kerroksia vierekkäin :)

   Poista
  3. Toinen vaihtoehto on myös kiinnittää harja tuppoina, mutta itse en kamalasti tälläisestö harjasta tykkää. Eli useampaa riviä suosittelen itsekin. :)

   Poista
 2. Wow 0-0 sie teet aina vaan hienonpia heposia,kehityt vieläkin<3<3

  VastaaPoista
 3. Ihana :3 oot taitava

  VastaaPoista
 4. Teetkö karvakankaisia vuoniksia tilauksesta, ja onko ne hienoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysi mielipide kysymys tuo "no onks ne sit hienoi vai rumii?"....

   Poista
 5. Onko se emkku jo valmis?

  VastaaPoista
 6. Itse löysin HH-kankaasta ihan täydellisen väristä fleeceä vuonikseen ihan vähän aikaa sitten. Jos siellä päin on HH-kankaita, käypäs kurkkaamaan ;)

  VastaaPoista
 7. Ihana vuonis! :) oot tosi hyvä tekee keppareita!

  VastaaPoista
 8. Paljonko tommone vuonari maksais? Ja kuinka nopee semmone olis valmis? Oon yrittäny löytää talliin kunnon vuonaria ja esteratsastukseen sopivaa hepoa. Voin antaa puhelin numeroni jos sitä tarvitsee.^^:3:):D Itse rakastan eläviä vuonareita ja ensimmäinen vuonari jolla ratsastin, on lopetettu kaviokuumeeseen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.