perjantai 20. maaliskuuta 2015

Hyvästit vieraskirjalle

Freebok päättää toimintansa muutaman päivän kuluttua. Kävin kuitenkin vielä viimeisen kerran lukaisemassa viestit läpi ja muutamat tallensin muistoksi. Aivan ensimmäiset viestit olivat jo vieraskirjasta poistuneet, mutta kesästä 2008 oli kaikki tallessa.

Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana!Ensimmäisessä kuvassa on kaksi vanhinta vieraskirjassa säilynyttä viestiä. Toisessa kuvassa vieraskirjan uusin viesti, joka luultavasti jää myös viimeiseksi.


Hyvin historiallinen viesti, jossa keskustellaan ostajan kanssa Griman myymisestä. Grima oli ensimmäinen hevonen, jonka myin rahaa vastaan. Sitä ennen olin ainoastaan vaihtanut yhden hevosen. Tienasin Griman myynnistä huimat 5€ ja saamillani rahoilla ostin itselleni fleece huovan. Huopa on muuten edelleen käytössä, vaikka vähän kulahtanut jo onkin. :)


Alkuaikoina vieraskirjaan kirjoitteli eniten siskoni. Tämäkin viesti hänen käsialaansa. Hyvin on kommunikaatio pelannut, kun tälläisetkin asiat on tarvinnut netin kautta kertoa. Samassa talossa kuitenkin on tuolloin asuttu.


Mese <3 Tämä on aika tuore aiheeseen liittynyt viesti. Omat mesen kulta-ajat taisivat olla joskus 2007, jolloin keskustelin siellä monenlaisten keppihevosharrastajien kanssa. Onneksi enää ei meseä ole, sillä nyt on olen hieman tunnetumpi harrastaja, olisi halukkaita juttukavereita varmaan vieläkin enemmän.


Olinkin jo melkein unohtanut pestini Villaharjat lehden toimittajana. Tämä viesti taisi jopa tuottaa tulosta, sillä ainakin muistaakseni kyseinen talli pääsi esittelyyn.


Viisi vuottaa sitten hevosia oli vaan 43. Saattaa olla että määrä on noista ajoista hieman paisunut. Enkä muuten ratsasta niillä edelleenkään.


Yhteen aikaan olin innokas antamaan hevosiani ylläpitoon muille harrastajille. Into lopahti siihen kun sain kysellä Veikan perään useita kuukausia. Lopulta otin yhteyden ylläpitäjän vanhempiin ja lopulta sain hevosen takaisin. Täysin tuhotuna tosin. Ehkä sitä vielä joskus taas uskaltaisi jonkun ylläpitoon antaa.


Huippu tärkeä viesti ja erittäin pitkä ja kattava vastaus. :)


Kolmipalaisen hevosen ohje on jo aika vanha. Ohjeesta huolimatta olen saanut aina vastailla lisäkysymyksiin hevosen tekoon liittyen. Kevään aikana olisi muuten tarkoituksena tehdä uudistettu versio ohjeesta.


Olin ilkeä, enkä halunnut kertoa numeroni täysin tuntemattomalle henkilölle. :(
Ja vielä muutama muu hyvin sekalainen viesti. Näitä olisi ollut kyllä enemmänkin. Irlit ja urlit sekaisin, RIP veljen verhot, sekä ostaja joka ei tarvitse Avatarin sisälmyksiä.

15 kommenttia:

 1. Hauskoja viestejä, sekä nostalgisia fiiliksiä! Mese ja kaikki :D Kävin itsekin muistaessani heittämässä hyvästit omalle viekulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viestejä oli kyllä kiva lueskella ja muistella menneitä :)

   Poista
 2. Toi "faro fani" kommentti oli mun lähettämä. :D

  VastaaPoista
 3. Äitipuoleni sanoi, että facen poistuminen on pelkkä trolli, nyt en enää tiiä mitä uskoo >:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebook ei mihinkän olekaan poistumassa (jos siis sitä facella tarkoitit). Freebok taas on ihan eri asia ja se on ihan oikeasti poistumassa. :)

   Poista
 4. Tuo on kyllä harmi, että freebok lopettaa toimintansa. Huomasin itse sen vasta tänään ja säikähdin, että minnekäs minä nyt viekun oikeen teen. En sitten varmaan minnekään :D Ehkä vieraskirjojen on aika väistyä takaa-alalle, onhan se aika "vanhanaikainen" verrattuna nykyajan viestintämenetelmiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin ettei taida enää kannattaa uutta vieraskirjaa lähteä tekemään, vaikka kyllähän jotain vieraskirjan luonti sivustoja taitaa vielä löytyä. Ei vieraskirjoihin enää niin innokkaasti kirjoitella kun joskus muinoin. :)

   Poista
 5. Tulee ikävä sun vieraskirjaa joten tonne voi tehä myös viekun --->
  http://www.smartgb.com/?p=newtoplink

  VastaaPoista
 6. Huh, luin että "entinen siskoni"... onneksi ei :D Tosiaan, vieraskirjoihin ei enää kirjoitella niin paljoa, jotenkin nettisivutkin on hieman hiipuneet, mikä on tosi harmi :/

  VastaaPoista
 7. eii repesin tohon "ostaja joka ei tarvitse Avatarin sisäelimiä" :D mutta oli kyllä hauskoja viestejä :D näitä olisi kiva lukea lisääkin :D

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Olisiko mahdollisia että Nevahööd olisi hevoseni Pitkätossun emä? (http://keppareitalapista.blogspot.fi/p/pitkatossu.html)

  VastaaPoista
 9. Onko lähiaikoina tulossa myyntiin hevosta, joillakin varusteilla? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy katsella sitten kun saan tilarit ensin alta pois. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.