keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Runo & Huugo (sekä tilareista asiaa)

sph t. Runotar "Runo"
 


 
sebroidi o. Hufflepuff "Huugo"
 Tilareista on kyselty niin paljon, että lisäsin blogiin "tilarit" sivun (löytyy yläpalkista). Vielä en tiedä milloin otan jonoon ensimmäiset tilaukset, mutta luultavasti joskun helmi-maaliskuun aikana. Kuten sivulta voi nähdä, nostin tilarihinnastoa ihan reippaalla kädellä. Tulin siihen tulokseen ettei vanhoilla hinnoilla ole mitään järkeä tilareita tehdä ja tämä nykyinen hinnasto vastaa muutenkin enemmän nykyistä keppihevosten hintatasoa. 40€ tuntuu monella olevan se perushinta. Kaikkia ei hintojen nousu varmasti miellytä, mutta se ei ole minun ongelmani. Hyvä vaan jos tilauksia tulee vähemmän kuin ennen. :)

12 kommenttia:

 1. Hyviä nimiä♥ harmi kun nostit hintoja mutta ovat nuo kyllä hevostesi arvoisia♥

  VastaaPoista
 2. Harmi kun hinnat nousee :( Mä kun joudun jokaisen sentin itse tienaamaan, myymällä esim. varusteita. Ja se ei ole helppoa.. nimittäin siis saada kaupaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siis myytkö varusteita voisin olla kiinnostunut

   Poista
  2. Jep, minunkin täytyy itse tienata rahat keppareihin..

   Poista
  3. Anonyymi: joo. Instagram @khtpauke siellä on tilaustopa ja tulee satunnaisesti myyntijuttujakin.

   Poista
 3. kht Fire Horse /Holly16. tammikuuta 2015 klo 7.18

  Samat hinnat tilareissa kuin minullakin :) Ja ihan hyvä hinta varsinkin noin hienoista hevosista.

  VastaaPoista
 4. Mää aattelin tilari toimintaa, mutta ei vielä varmaa. Aattelin hinnaksi 15€ ja kysynnyt neuvoo pnko sopiva hinta? khtsateenkaarentie.blogspot.fi ?! Jos kävisit kattoon keppareita? Ja neuvosit vähän mua! (Muutkin voi vastailla) ja toivoisin ostajia:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo ihan hyvältä hinnalta kuulostaa. Parhaitenhan se selviää kokeilemalla. :)

   Poista
 5. Moi. Kyselisin alkaisitko tekemään tilareita ennen 13.2 ? Silloin on minun synttärini ja toivin vanhemmilta lahjaksi tilaria. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti vielä tuolloin tee tilareita

   Poista
  2. Moi 'anonyymi' :) Minä teen hienoja tilareita, jos kiinnostaa! Lähetä minulle s-postia osoitteeseen kht.firehorse@gmail.com

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.