perjantai 5. joulukuuta 2014

5. luukku

Suunnitellaan yhdessä uusi hevosasukas Huvikumpuun!

Kaiken tilari- ja myyntihevospaljouden keskellä ei ole tullut pitkään aikaan ommeltua hevosta pelkästään itselle. Joten voisi olla aika sellainen vihdoin tehdä. Joulukalenterin seuraajilla on kuitenkin täysi valta sen suhteen millainen hevosesta tulee. Hevonen valmistuu päivä päivältä, blogissa pidettyjen äänestysten perusteella. Ensin valitaan hevosen rotu, sitten väri kaikkine yksityiskohtineen ja lopuksi tiedot. Lopulta hevonen on valmis muuttamaan talliin.

Tänään on vuorossa hevosen rodun valinta. Koska rotuja on olemassa valtavasti, olen rajannut vaihtoehdot neljään. Rotuäänestys on blogin oikeassa ylänurkassa. Teknisten ongelmien vuoksi vaihtoehdot eivät oikein erotu taustasta. Kannattaa vetää hiirella teksti siniseksi, jos ei muuten tunnu näkyvän.

Vaihtoehdot ovat ylhäältä alas:
Suomenhevonen
Puoliverinen
Ratsuponi
Risteytys

Äänestys päättyy vuorokauden vaihtuessa, joten ole nopea jos haluat vaikuttaa tulevan hevosen rotuun!

Jatkossa hevosen suunnittelulle ei tulla pyhittämään koko luukkua, vaan projekti etenee muun luukkusisällön ohella.

22 kommenttia:

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.