perjantai 12. joulukuuta 2014

12. luukku

Kynäkepparit

Miniponit
Löytyykö varastoistasi kangastilkkuja, joista ei enää tavallista keppihevosta saa aikaiseksi? Käytä tilkut hyödyksi ja tee niistä miniponeja tai vielä pienempiä kynäkeppareita.


Kuvan kaavat on piirretty A4 paperille. Tallenna kuva koneellesi ja tulosta se A4 koossa, jolloin saat kaavat oikean kokoisina. Vaihtoehtoisesti voit myös zoomata kuvan sopivaan kokoon, laittaa paperin koneen näytön päälle ja näyttöä valopytänä käyttäen piirtää kaavan paperille.

Miniponin kaava on suunniteltu käytettäväksi kolmipalaisena, kynäkepparin kaava toimii kaksipalaisenakin. Halutessaan kaavoihin voi vielä lisätä suut.

Eikö ponin ompelu siltikään onnistu? Ei hätää. Keskimmäisessä kuvassa esiintyvät miniponit ovat vielä koteja vailla. Ponit maksavat 10€/kpl (sisältäen postikulut) tai yhdessä ostettuina 18€ (sisältäen postikulut). Ja jos kiinnostusta löytyy, voin joulukuun ajan tehdä minejä myös tilauksesta, kuten myös kynäkeppareita 6€/kpl (sisältäen postikulut) tai 11€/ kaksi kappaletta (sisältäen postikulut).

***

Näyttelyitä en valitettavasti ehtinyt tänään tuomaroida pitkäksi venähtäneen työpäivän takia. Tulevat siis vasta huomena.

11 kommenttia:

 1. Oih, pitääpä tulostaa nuo kaavat:) kuinka leveän keskikappaleen olet yleensä tehnyt noille miniponeille?

  VastaaPoista
 2. HEI! SAISIKO TILARINA MINIKEPPARIN, JOKA ON FRIISILÄINEN 50CM HARJALLA. ILMAN MERKKEJÄ. PALJONKO MAKSAISI?
  LAITTAISITKO MINULLE MAILIA, OSOITTEESEEN lilja.salmi004@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja jos ei tilariana olisi mahdollista saada haluaisin ostaa tuon ruskean minikepparin

   Poista
  2. Korjaan tuon harjan mitan, 25cm siis.

   Poista
  3. Lähetin sulle viel sähkärii :)

   Poista
 3. Hienoja keppareita! Tuleeko normaalikokoisia myyntiin ennen joulua? :)

  VastaaPoista
 4. Teen ite just kynäkepparia itelleni:D

  VastaaPoista
 5. Moi! Ostaisin tuon vasemmanpuoleisen miniponin! :) Pitääkö lähettää s-postia vai käykö vain näin? S-postiosoitteeni on kht.firehorse@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Lähetin sinulle s-postia!

  VastaaPoista
 7. Onko kummatkin miniponit jo myyty? :)

  VastaaPoista
 8. Onko molemmat jo myyty jos ei niin voisin ostaa jomman kumman!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.