perjantai 24. lokakuuta 2014

Uudet suitset

Yleensä tulee tehtyä vain perussuitsia, joten päätin kerrankin kokeilla jotain erikoisempaa. Enimmäisessä kuvassa LG Bridle suitset ja toisessa kanget. Kumpiakaan en ole koskaan ennen tehnyt, joten siihen nähden ihan hyvin onnistuivat.


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on ns. kärrynpyöräkuolaimeton.Siinä siis ei ole hevosen suuhun menevää kuolainta ollenkaan vaan hevonen toimii päähän tulevalla painellaa :) Hyvä vaihtoehto, jos hevonen inhoaa kuolainta tms. Itse käytän hoitsullani erityisistä syistä kentällä LG Bridleä.

   Toivottavasti selvensi, googlettamalla löytää kyllä lisää tietoa jos tarvitsee ;)

   Poista
  2. Okei oon ite puhunu vaan hackamoresuitsista

   Poista
  3. no eräänlaiset hackamoret noiki periaattees on, mutta yleensä hackamore-sanaa käytetää vaa niistä varrellisista :) kaikil kuolaimettomilla on kuitenki omat nimensä niinku kuolaimillakin, hackamoret on vaan ne yleisimmät niin siks kai monet puhuu yleisesti hackamoreista vaik oiski iha muut kuolaimettomat kyseessä :DD

   Poista
 2. Se on kuolaimeton, jossa on nuo kärrynpyörien näköiset sivukappaleet.

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot on! Voisiko myyntiin tulla pelkät tollaset "kärrynpyörä" kuolain osat?

  VastaaPoista
 4. Voisiko suur myyntiin tulla meksikolaiset:)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Edeltävässä tekstissä, otsikon alla on linkki jossa lukee KYSELY

   Poista
 6. Saanko kysyä, ompeletko koneella vai käsin?

  VastaaPoista
 7. Kanget on aivan WOW! Noi mun on pakko saada+joku hevonen kun suurmyynti alkaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.