torstai 18. syyskuuta 2014

Voikot ulkoilemassa


Blogissa on ollut olosuhteiden pakosta muutaman viikon tauko. Pari kommenttiakin olen jo saanut, missä on valiteltu liian pitkää taukoa ja kyselty uusien postausten perään. Toivon kuitenkin ihmisten ymmärtävän, että en voi millään tyhjästä saada postausta aikaiseksi. Tauon aikana en nimittäin ole ehtinyt tehdä mitään keppihevosiin liittyvää. Jos toiveena on nähdä blogissa muutakin kuin vaikka kuvapostaus kauppareissustani lähikauppaan tai tarkka sepustus autoni katsastuksesta, ei auta muuta kuin odottaa kunnes keppihevosrintamalla jotain tapahtuu.

Mikäli postauksia toivoo useammin, voi vaikka heittää erikoispostaustoiveita. Sen voin tosin sanoa, ettei ohjepostauksia ole tulossa ennen joulukalenteria (joka muuten on tällä kertaa blogijoulukalenteri). Mutta muita erikoispostauksia voin toteuttaa.

En muistaakseni ole vielä blogissa julkaissut näitä ulkokuvia tallin uusimmista asukkaista? Joten tässä niitä olisi.
 
(Tälle olisi isä etsinnässä. Onko kellään sivullista ja kuvallista arabioria tarjolla?)

suomalainen ratsuponi o. Scabior
shetlanninponi t. Yentel's Mockingjay

Ai niin, meinasi ihan unohtua...
TILARIJONO ON JÄLLEEN AUKI!!!

Kuten jo aiemmin kerroin, ovat nämä vuoden viimeiset tilarit. Joten jos vaikka joululahjaksi on tilaria ajatellut itselleen/kaverille, se pitää tilata nyt. Marraskuun lopulla tulee vielä loppuvuoden suurmyynti, joten sieltä ehtii vielä lahjahevosen hankkia, mikäli ei tilarijonoon ehdi.

Muutama tilaus minulle on jo aiemmin tullut sähköpostiin, mutta tasapuolisuuden nimissä en niitä ole ottanut jonoon. Eli jos olet laittanut tilauksesi jo aiemmin, muistathan laittaa sen nyt vielä uudelleen. Paikkoja jonossa kun ei voi etukäteen varata.

13 kommenttia:

 1. Moi mulla olis arabi ori isäksituolle suin arabialle jonka sivut olen tänään tekemässä kuvien kera hänen nimensä on prince of memories eli prinssi. Ja hän on 15 vuotias Kimo minun este kisa ratsu ja voittanut jopa yhdet este kisat tänä kesänä ja toisissa tullut kolmoseksi vai loiske kakkoseksi :)

  VastaaPoista
 2. Hups tuli muutama kirjoitus virhe kun padolla kirjoittelen :D toivottavasti saat selvää!!
  Ja terkut prinssistä sinne!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivasta postauksesta! Ok, ymmärrän ettet voi keksiä tyhjästäkään postausta, mutta ensinnäkin olen tottunut aikaisemmin lukemaan blogeja, joihin tulee hyvin usein postauksia ja toiseksi odottelua on tällä hetkellä muussakin asiassa...

  Nimim. uutta postausta odotellut keppistelijä :)

  VastaaPoista
 4. Niin tosiaan äsken tarjosin Prinssiä tolle ylimmälle arabille isäksi ja nyt sain sille tiedot ja kuvan laitettua blogiini, käy kurkkaamassa! osoite:
  khtsporthorses.blogspot.fi
  :)

  VastaaPoista
 5. Moikka :D Kiva saada taas pitkästä aikaa postausta :) Ui tilareita :3 Mutniin, mullakin olis tarjolla vuonna 2009 syntynyt arabiori NoNo, jos vain kelpaa :) Orilla on emä iisan tallilta, mutta isää ei ole löytynyt... Ja sivut on tuolla; http://khtbanjo.weebly.com/nono.html :D

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
 6. Kuinka teet nuo papurikontäpläiset tummennokset??;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pastelliliiduilla, kuten muutkin tummennokset

   Poista
 7. Missä tilarijono on? En oikee löytänyt sivuilta vai onko edes tullut? Niin ja kiva kun toi mun harmaa tilari on sivuilla :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jono ei ole missään julkisesti näkyvillä, vaan niin kaun voi tilauksia laittaa kunnes toisin mainitaan.

   Poista
 8. Miten saat noi hevosten suut noin kauniiksi??? Omien ponien suut näyttää siltä että ne oksentaa sen suunsa pois ja kangas tursuun sivuilta hirveen rumasti. Voisitko antaa muutaman vinkin?? :) hevoset näyttäis ehkä sitten vähemmän virtahepoilta. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tulee automaattisesti tuon näköisiä, joten en oikein osaa sanoa mikä mahtaa olla hevosissasi vikana. Ei sinulla olisi kuvaa? Kuvan perusteella olisi helpompi antaa vinkkejä. :)

   Poista
 9. MayDay keppareiden kanssa
  Esittely videopostaus
  Et laita ohjetta, mutta teet jotain
  Arvonta (hehhe)
  Haastepostaus (keksimme sinulle haasteita, jotka liittyy keppareihin)

  VastaaPoista
 10. Mulla oisi arabi😄 ori. Mountain! Käy kattoon google haulla löytyy. Keppihevostalli aur ingonkukka.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.