torstai 4. syyskuuta 2014

Suunnitelmia


Mietiskelin hieman loppuvuoden suunnitelmia keppihevosiin liittyen ja ajattelin niistä täälläkin kertoa. Aloitetaan vaikka tilareista, sillä niistä saan viikottain kyselyitä. Teen tämän vuoden puolella vielä yhden satsin, viisi kappaletta, tilareita. Ne siis tulevat olemaan vuoden viimeiset. Jono avautuu tämän kuun puolenvälin paikkeilla. Ilmoittelen vielä myöhemmin tarkempaa ajankohtaa.

Kun saan tilarit tehdyksi, alan valmistella loppuvuodelle suurmyyntiä (jollaista joku jo viime vuonna toivoikin). Myyntiin tulee monenlaista hevosta, sekä varustetta. Suurmyynti alkaa marraskuun loppupuolella, joten se on samalla hyvä tilaisuus hankkia keppihevosaiheinen joululahja.

Lisäksi mikäli työasiani sujuvat suunnitellusti, voipi olla että alan vuodenvaihteessa järjestellä asioita siihen suuntaan että vihdoin monen vuoden odottelun jälkeen saisin sen toiminimen hankittua.


Tämän postauksen kuvissa muuten esiintyy eilen valmistunut myyntihevonen. Sekä tämä hevonen, että viime postauksen pilkullinen konimus ovat nyt myyntisivuilla myynnissä.

Myös risteytyskeppihevosille suunnattu rotuyhdistys on avannut ovensa. Käykäähän tutustumassa. Sivut ovat vielä vähän keskeneräiset, mutta esim. listoille voi jo ilmoittaa tallinsa tai hevosensa. Kunhan saan sivut täysin valmiiksi, olisi ajatuksena tehdä vielä yhdistys maskottieläimille.


Nyt kun muistan, niin kysäisen vielä sellaista, että tietääkö kukaan mistä saisi suht. halvalla laadukasta tekonahkaa? Omat varastot kun alkavat olla lopussa. Nämä tilasin joskus Antassusta (maksoi reilu 8€/0,5m), mutta sinne ei ole enää aikoihin tullut uusia tekonahkoja. Mahtaako enää tullakaan?
Kankaita.comissa olisi hyvä valikoima MUTTA ovat keksineet ettei nahkaa saa taittaa ja perivät Saksan ulkopuolelle lähetettävistä tilauksista lisämaksun (koska paketti vie paljon tilaa). Suomeen lähetettäessä lisämaksu on vaatimattomat 50€, joten ei ihan kannata sieltä tilata.
Kangaskaupoista olen koittanut katselle, mutta niissä hinnat ovat aika korkeita.

13 kommenttia:

 1. Ostin eurokankankaasta siellä on paljon eri värejä ja itte sain 5€ puoli metriä

  VastaaPoista
 2. Eurokankaasta saa. Ite oon ostanu sieltä, eikä siä oo edes kauheen kallista.

  VastaaPoista
 3. Suosittelen itse metripalaa :) Ainakin meillä päin kyseinen kauppa myy ainakin todella kivan näköistä ja muutenkin laadukasta mustaa tekonahkaa, josta käyn sitten aina ostelemassa lisää, kun omat varastot loppuu :'D ... Siellä en ole kyllä muihin väreihin törmännyt... Hintaa en nyt muista, muttei tainnut kauhean kallista olla :) Niin... nuo rotuyhdistyksen sivut.. xD Mun piti laittaa sulle kuvia mut se vähän jäi.. ehkä saan niitäkin vielä laitettua jossain kohtaa :D

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
 4. Vitsit hieno hepo taas!

  VastaaPoista
 5. Ainakin täällä Kajaanin Eurokankaassa keinonahkoja on muutamia värejä. Taisi olla 19.95e metri. :)

  VastaaPoista
 6. Lahden Alestalossa on nahkaa noin 5e Metri

  VastaaPoista
 7. Kannattaisi tilata sinulta. Sinulla niin ihanat ponit ja halvat hinnat! :-D

  VastaaPoista
 8. Sait uuden lukijan! :) Oon katellut näitä sun aikasempia postauksia ja vaikuttivat todella mielenkiintoisilta. Ja selität todella tarkasti kaiken niin minäkin ymmärrän joka kohdan.. :)

  VastaaPoista
 9. Murrrrr... Millon tulee UUSI postaus?????!!!! Olen käynyt joka päivä katsomassa innoissaan että onko tullut uutta postausta????????????????????????????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sama kysymys olisi minullakin... Yleensä olen jaksan odottaa, mutta nyt on jo liian pitkä aika odottaa... :/

   Poista
  2. Jep! Mutta vihdoin se tuli. (; Koitan ymmärtää että koko ajan ei voi tehdä postauksia (ja blogin pitäminen on raskasta).

   Poista
 10. Tampereen vaahtomuovista saa tilattua tekonahkaa suht halvalla. Noin kympin taitaa olla metri eikä postikulutkaan ole mahdottomat

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.