tiistai 30. syyskuuta 2014

Pari tilaria ja lankavarastojen täydennystä


Metriharja arabit vaikuttavat olevan kovassa suosiossa, joten oli vain ajan kysymys milloin pääsen sellaisen tekemään. Vaan mikäpä siinä, hauskaahan oli tuollainen ommella. 50 cm pitkän harjan kanssa vaan meinasi kärsivällisyys loppua.


Tämä taasen on connemara, jolle pääsin tekemään myös varusteet. Poikkeuksellisesti poni sai varusteet aidosta nahasta ja ohjetkin sisältyivät suitsiin. Oli ihan pakko päästä tekemään varusteita uusista nahoista.


Parin päivän aikana sain haalittua kymmenen kerää uutta lankaakin. Teddyt olivat Tokmannilla tarjouksessa neljä kerää kympillä, samaten Tweed langat. Kaksi muuta kerää olivat nekin tarjouksessa (en tosin enää muista missä), maksoivat yhteensä 7€.

15 kommenttia:

 1. Haha, ostin myös Teddyä tänään kun oli mahdottoman halpaa x)

  VastaaPoista
 2. etkö vois vielä yhtä tilaria tehä miulle :3 ??

  VastaaPoista
 3. Kaikki jotka teette keppareillenne varusteet kannattaa tehdä varusteet ennen kuin kiinnitetty harjan. Paljon helpompaa ainakin mun mielestä. Kiitän ja kumarra.

  VastaaPoista
 4. Miten saat korvan näyttämään niin hienolta ja aidolta? Itelle tulee aina jotain kurttuja...

  VastaaPoista
 5. Toi mun arabitilari on IHANA♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Toi mun arabi tilari on IHANA♥♥

  VastaaPoista
 7. Ihaniaaaaa <3
  Mut voixä tehä loimen ohjeen?????

  VastaaPoista
 8. Sanoitko esittely sivullasi että katsot jos tästä saisit aikaan jotain bisnestä? Niin että minkälaista. Vai luinko ihan väärin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi siis hankkia oma toiminimi ja alkaa myydä keppihevosia suuremmassa mittakaavassa. Toiminimen myötä olisi mahdollista esim. mennä erilaisille messuille myymään keppihevosia ja ihan virallisen nettikaupankin pystyisi avaamaan. :)

   Poista
 9. Kiva postaus! :) Sinut on haastettu: khtesestetallikisakavioo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Oletko Sailan kaveri, Iida? (Iisantalli).

  VastaaPoista
 11. sun hevoset on niinku eestäpäin kstottunahirveen kapeita.... panosta siihen.... ihkui kepsui<3<3<3<3 voiko sulta tilata??

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.