maanantai 22. syyskuuta 2014

Nahkaa


Viikonloppuna sain siskoltani lahjoituksena ison kasan nahkasuikaleita, jotka oli ollut kirpparilla myynnissä parilla eurolla. Näistä saa tehtyä monet suitset ja riimut. Kiva saada välillä aitoakin nahkaa käyttöön. Osa suikaleista on sen verran pitkiä, että vihdoinkin on mahdollista tehdä ohjetkin suitsiin.

Tilareille ei valitettavasti ole näistä nahoista mahdollista saada varusteita, mutta suurmyyntiin lupaan tehdä ison kasan tavaraa. Tallin seepraeläimelle kokosin jo yhdet yksinkertaiset suitset kokeeksi. On se aito nahka vaan aina paremman näköistä kuin tekonahka.

 
Tilarijonossa olisi vielä 1-2 paikkaa vapaana. Paikat ovat kuitenkin auki vain tämän kuun loppuun, jotta saan rauhassa alkaa valmistaa tavaraa suurmyyntiin.

12 kommenttia:

 1. Nuo suitset näyttää kivoilta tuon sebroidin päässä :)

  VastaaPoista
 2. Mihin suurmyyntiin? :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni edellisessä postauksessa luki, että marraskuussa tulee uusi suurmyynti, jossa hän myy mm. hevosia ja varusteita yms.

   Poista
 3. koska pidät arvonnan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ainakaan lähiaikoina suunnitteilla pitää. Ehkä sitten joulukalenteriin voi jonkunlainen arvonta tulla.

   Poista
 4. Saako siulta vielä tilaria? oisin vailla ota yhteyttä salopellon.tellu@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en pysty enää enempää tilauksia ottamaan.

   Poista
  2. Moi Hanna! Haluaisitko juuri tältä tallilta tilarin vai käykö sinulle muiden tallien tilari-hepat? Minä nimittäin teen tilareita, ja jonoon mahtuisi vielä... (jos jotakuta muutakin kiinnostaa niin ottakaa yhteyttä!)
   S-postini johon voi lähettää kysymyksiä tilareista yms: kht.firehorse@gmail.com

   Teen hienoja keppareita - kuvia voin laittaa s-postiin! :)

   Poista
  3. ^^

   Minun mielestä tuo on vähän kuin mainostamista!

   Mutta käyn itse kurkkaamassa..! :)

   Poista
  4. Ai anteeksi! En tajunnut...

   Poista
  5. Suklaaturvan Grafiikka// Kävitkö? :) Unohdin kertoa, että muutamia kuvia löytyy osoitteesta khtfirehorsekuvia.blogspot.fi
   ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.