sunnuntai 10. elokuuta 2014

Hevonen ja ostoksia
Edelleen on kiirettä pitänyt, mutta olen sentään yhden hevosen ehtinyt tehdä suitsineen. Hevonen tulee myyntiin jossakin vaiheessa, mutta ennen sitä en ota vastaan hintakyselyitä enkä varuksia. Tekeillä on uudet myyntisivut ja tämä tulee sitten sinne myyntiin kun sivut ovat valmiit.


Vanhat Fiskarssit alkoivat olla jo vähän huonossa kunnossa. Samoja saksia olen jo useamman vuoden käyttänyt, joten tylsiksi olivat menneet. Teroittaminenkaan ei enää oikein auttanut.
Tulikin sitten hankittua uudet sakset, jotta vanhat pääsevät viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Vanhat sakset olivat valkoiset, joten uusiksi valitsin hienot kuviolliset. Näitä myytiin paketissa, jossa tuli myös pienet paperisakset mukana.Uusia lankojakin tuli hankittua muutaman päivän sisällä viisitoista kerällistä. Näistä iso osa oli tarjouksessa, joten vaikka näitä paljon onkin, eivät hirmuisesti maksaneet.

13 kommenttia:

 1. Itsekkin hain tuota vaaleaa naava lankaa. Valkoista ja mustaa teddy lankaakin pitäisi kerät hakea. Saksissa on tosi nätti kuvio ja hevonen on tosi suloinen :)

  VastaaPoista
 2. Söpö keppari, ja suitset ovat oikein hienot! :D Ulkoasu on kanssa nätti.

  VastaaPoista
 3. Paljonko aasi maksaa?

  VastaaPoista
 4. Milloin otat taas uusia tilauksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisesti syksyllä tai sitten pidän pidemmän tauon. Edellisessä postauksessa on aiheesta lisäinfoa.

   Poista
 5. Onko aasi kalliimpi kuin hevonen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvien vuoksi on muutaman euron kalliimpi kuin hevonen. Lisäksi jos haluaa aasille ominaisen pystyharjan, nostaa se hintaa.

   Poista
 6. paljonko se hinta ois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aasin hintako? Pystyharjalla, fleecestä ommeltuna olisi 38€. Jos jotain erikoisempaa kangasta haluaa niin sitten hieman kalliimpi.

   Poista
 7. paljonko maksais kolmipalainen suuton vuonis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman verran kuin suullinenkin, eli 35€

   Poista
 8. Ihana toi keppari♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.