tiistai 15. heinäkuuta 2014

Arabi ja vuonis


Vuonis on tehty pehmofleecestä, jota tuli viimeisimmän kangastilauksen mukana. Hevosta ommellessa huomasin että kangas lähtee purkautumaan erittäin helposti. Eipä siis auttanut muu kuin vetää kääntöpuolelle jääneiden saumojen päälle kunnon liimakerros päälle. Olen ajatellut tehdä kankaasta itsellekin vuoniksen, mutta ehkä en heti uudelleen samaan urakkaan ala.

Ja koska joku kuitenkin kysyy, niin ovat kumpikin tilareita, eivätkä ole myyntiin tulossa.

25 kommenttia:

 1. Mietinkin jo että milloin mahtaa tulla seuraava postaus :D

  VastaaPoista
 2. Ah, toi vuonis♥ Jos suoraan sanotaan, en yleensä tykkää sun hepoista kummemmin, mutta jotkut, jotkut vaan saa sydämmen sulamaan :-D

  VastaaPoista
 3. KAT MULLA ON KYSYMYS!!
  En saa MITENKÄÄN vuoniksen harjaa pystyyn. Kyllä, olen lukenut ohjeesi, mutta haluan pystyharjan, joten: miten laitoit tolle tilarille pystyharjan ja mitä muita keinoja on olemassa?
  Olen ikuisen kiitoksen velkaa jos vastaat tähän (:!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit laittaa esim pahvin palan (tms) ja harja kiinni ja sit teippaat harjan siihen kiinni:) kiva jos oli apua;)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Se vuonis oli ihana!!!!!!!!!! Ja vastasin s-postiin!

  VastaaPoista
 5. Hitsi noi on söpöjä!

  -Ansku

  VastaaPoista
 6. Tykkään vuoniksista! Paljonko maksais postikulut? Asun Haukivuorella. Voitko joskus yrittää tehä aasin? Semmosen mustan? Ja sitten, että oiskos joskus tulossa mahdollisimman helpot keppisohjeet? Voiks saumurilla ommella noita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saumuri ei välttämättä ole kovin hyvä kapistus keppihevosen ompeluun, mutta voihan sitäkin tietty kokeilla

   Poista
  2. Mun mummu ompelee keppiksii saumurilla

   Poista
 7. Siis noita keppiksiä?

  VastaaPoista
 8. Hei! Olen kauan miettinyt, mitä tarkoittaa laikun upottaminen/miten Se tehdään? Ja miten ommellaan "jouhi" yksi kerrallaan.
  Kiitos paljon jos saan vastauksen:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laikun upottaminen meina sitä, että piirrät kaavaan laikun jonka haluat ja leikkaat laikut sitten haluamastasi kankaasta. Jouhi kerrallaan tarkoittaa, että laitat aina yhden langanpätkän (pituus on oma päätös) neulansilmään ja neula kankaasta läpi. Ja jouhet kannattaa solmia kolmella solmulla, jotta pysyy :)

   Poista
 9. Aivan ihanat hepat, varsinkin vuonis sai sydämen sulamaan <3 Milloin muuten lähetät edellisessä postauksessa myydyt hevoset ostajilleen? :) Laitoin sulle myös sähköpostia siitä, mutta et vielä vastannut, niin tulin tänne kysymään.. :) Ja ei ole tarkoitus hoputtaa.. ^^

  VastaaPoista
 10. Milla täytät sun kepparit?

  VastaaPoista
 11. Hei! Kun teet suitsia/riimuja yms. mistä ostat ne renkaat? Tai monessa ohjeessa olet kyllä tehnyt itse mutta mistä niitä mahdollisesti voisi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli en tee itse, niin käytän avainrenkaita. Avainrenkaita myydään lähes jokaisessa sekatavarakaupassa.

   Poista
  2. niitä voi tilata antassu.com ista

   Poista
 12. onko weeblyyn täysin ilmaista tehdä sivut ja onko myös sivujen ylläpitäminen maksutonta? jos tiedät voisitko ilmoittaa lisää ilmaisia kotisivu"koneita" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perussivut on ilmaiset, mutta jos haluaa jotain erikoisuuksia niin on maksullista. Weeblyn lisäksi en tiedä muita ilmaisia kuin suntuubin.

   Poista
  2. On myös 123kotisivu

   Poista
 13. KIITOS TODELLA PALJON! mitä nuo erikoisuudet ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esim.lisä tilaa tai semmosta.

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.