keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Viimeinen tilariKuudes ja samalla viimeinen tilari valmistui muutama päivä sitten. Tällä kertaa kesti epätavallisen kauan saada tilarit valmiiksi, sillä aikaa ja innostusta ei oikein riittänyt. Seuraavat tilaajat otan jonoon heinäkuun alussa ja silloin paikkoja on vähemmän tarjolla, jotta kukaan ei joutuisi odottamaan tilariaan järjettömän kauaa.

Uusia kankaita tilasin taas ison pinon ja kankaat tovottavasti saapuvat ensiviikon aikana. Niistä siten tarkempaa esittelyä kunhan saapuvat. Muutamia muitakin ostoksia olen keppihevosiin liittyen tehnyt.


Lokerikolle on ollut jo pitkään tarvetta, mutta ei vain ole tullut ostettua. Toistaiseksi lokerikko on vielä varsin tyhjä, mutta täytettä on tulossa.


Ylimmät nauhat on Tigeristä ja loput löytyi kirpparilta. Näistä on ainakin riimuja tulossa ja ehkä jotain muutakin.


Langat on kaikki alennusmyynneistä ja niistä olisi tarkoitus jotain varusteita saada aikaiseksi.

11 kommenttia:

 1. Kiva, ja ihana heppa! Sain tänään "valmiiksi" uuden (onnistuneen) keppihevosen. Puuttuu täytteet (ei löydy mistään) ja keppi :) voi kun osasin lähettää kuvan...

  VastaaPoista
 2. Ompas upea heppa! Mistä muuten tilaat sun kankaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaita.comista olen nyt pari kertaa tilannut. Ennen käsin ostamassa kangaskaupoista, mutta netistä tilaamalla saa halvemalla ja vielä kotiovelle kannettuna.

   Poista
 3. Kun näytät tilaavan tuolta kankaita.com, niin oon lukenut netistä nuota kokemuksia. Niin jotkut niistä ovat huonoja, miten sulle on käynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen ensimmäistä tilauskertaa noita lueskelin, mutta päätin silti tilata. Ei ole itselläni mitään moitittavaa palvelusta. :)
   Luulen että vähän joka nettikaupasta löytyy joltakulta huonoja kokemuksia. Ihmisillä on taipumus aina tuoda julki vain ne huonot kokemukset ja hyvät pidetään omana tietona. Monesti vika ei myöskään ole itse nettikaupassa, vaan jossakin muussa tahossa tai tilaajassa itsessään.

   Poista
  2. Eli suosittelet? :)

   Poista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.