keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Väritystehtävät

On aina yhtä mukavaa päästä värittelemään hevoseen jotain muutakin kuin perinteisiä tummennoksia. Tässä kaksi tilaria, joista toinen on papurikko ja toinen tiikerinkirjava.

Blogin lukijamäärä alkaa olla jo aika suuri. Ihan pian tulee 200 täyteen. Jonkinlaista arvontaa olen ajatellut laittaa pystyyn kyseisen määrän tultua täyteen. Onko toiveita palkinnon suhteen?

14 kommenttia:

 1. Ihania! Tuituitui mäkin haluan tommosia! :D Joo, arvonta ois ihana. Palkinoks voisko olla joku kimo sekarotuinen poni, ei liian pieni mut ei liian isokaan. Sellanen keskikokoinen (: En tiiä mitä pidät ideasta, mut toisena ideana ois kaikkea pientä, esim. strasseja tai riimunnaruja (:

  VastaaPoista
 2. Palkinnoks keppari tai suitset :) Aivan ihania! Ajattelin tilata sulta toisenkin kepparin, sillä se "Muhku" oli niin upea ;)

  VastaaPoista
 3. Vaik kolme palkintoo, ja pääpalkinton joku heppa suitsineen

  VastaaPoista
 4. Ihana toi mun papurikko!

  VastaaPoista
 5. Ihana toi mun papurikko!

  VastaaPoista
 6. Ihania noi keprut!!! Piten sä osaat!? Joku keppari vois olla kiva palkinto? Tai sitten joku keppareihin liittyvä. Onko se lukijoille vaan se arvonta?

  VastaaPoista
 7. Palkintona vois olla vaikka joku semmone setti jos ois: riimunnaru riimu, loimi ja suoja

  VastaaPoista
 8. Ihania hevosia!<3 arvonta olisi erittäin kiva! Palkintoja voisi olla kolme, ja pää palkintona olisi miniheppa/ falabella, toinen palkinto voisi olla riimu ja riimunaru, ja kolmas palkinto olisi suoja/ ( joku pikku juttu ) :)!

  VastaaPoista
 9. Mielestäni joku sadeloimi/muu loimi voisi olla kiva pääpalkintona, sitten vaikka toisena riimu/suitset ja kolmantena joku muu vähän pienempi juttu :)

  VastaaPoista
 10. Laiton sinulle sähköpostia koskien keppihevonen maksua. Oli kiva jos vastaisit

  VastaaPoista
 11. Arvonja ois kyl jees! (:

  Pääpalkintona vois tosiaan olla ehkäpä heppa suitsineen ja muut palkinnot vois olla pienempiä, esim. riimu, loimi ym. ;)

  Lisäksi toivoisin että arvonja olisi muillekkin kuin pelkästään lukioille, kun itsekkään en pysty olemaan lukija. :/

  Mutta itsehän sinä sen päätät. (:

  VastaaPoista
 12. Voisitko joskus laittaa kuvan hepasta a-4 päällä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.