torstai 10. huhtikuuta 2014

Lammas?
On se otsikosta huolimatta hevonen, ei lammas. :)
Kangas myytiin nimellä "lampaankarvaimitaatio" ja puolivalmiina hevonen muistutti ehkä vähän lammasta. Hevonen siitä kuitenkin tuli.

Teen hevoselle vielä ainakin suitset (ehkä muitakin varusteita), sitten se tulee myyntiin. Varusteiden (+ kalliin kankaan) vuoksi tulee olemaan hieman hintavampi tapaus. En kuitenkaa vielä tarkalleen tiedä millä hintaa tulen hevosen myymään.

Ensikuun loppupuolella teen taas muutamia tilareita ja oman jaksamisen mukaan saatan jatkaa tilareiden tekemistä läpi kesän. Kyselenkin nyt jo ennakkoon millaisia kankaita haluaisitte valikoimaan? Tulen tilaamaan kankaita.comista satsin kankaita, joten sieltä pitäisi toivekankaiden löytyä.

Ainakin tällä ja tällä sivulla on keppihevosiin sopivia kankaita. Muualtakin voi hyviä kankaita löytyä, joten jos vain jaksaa selailla niin kannattaa etsiskellä. :)

10 kommenttia:

 1. Tilaan sinulta nähtävästi tilarin taas , joten jos hankkisit tätä kangasta;
  https://media.fabfab.net/images/products/popup/81_9111_069.jpg

  VastaaPoista
 2. tää on sun suloisin ja hienoin tekemä keppari mun silmään!!!!!!!!!! ♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Jos hevonen maksaa alle 50€ niin haluaisin tällaista kangasta:http://www.kankaita.com/24-6827-76_tekoturkis-5.html?q=Tekoturkis

  VastaaPoista
 4. Ihuna:)
  Haluisitko että teen sulle uuen bannerin? Siis on toiki hieno! Mut bannerin teko pakko ja sivuilleni ja yhen toisen sivuille tehny ja muita halukkait ei oo:(
  -Nennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nennu mun keppihevosblogiin voisitt tehä :)

   Poista
 5. Mäkin ehkä tilaan. Jos pistät sitä mutta jonoon :-)

  VastaaPoista
 6. Paljonko maksaisi perus-fleece kankainen ja normi lankaharjainen tilari ilman mitään "erikoisuuksia"?

  VastaaPoista
 7. Luulin aluksi kommentin perustaalla, että toi söde keppis olis lammasXD

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.