lauantai 8. maaliskuuta 2014

Tinker


Huvikummussa majaili Kotirannan Casanova niminen tinker ori, kuten joku ehkä muistaakin. Hevosen ulkonäkö ei minua miellyttänyt, joten myin sen jo pitempi aika sitten. Myin hevosen tiedottomana, sillä halusin tehdä hevosesta myöhemmin vielä uuden version. Alkuperäisen version myynnistä on jo aikaa, mutta vasta nyt sain tehtyä tämän uuden version hevosesta. Tarkoituksena ei ollut tehdä hevosesta ulkonäöltään samanlaista, tärkeintä oli että saan ottaa vanhat tiedot käyttöön.

Joten saanko esitellä, Kotirannan Casanova, versio 2.

Mikäli joku ei tekstin perusteella osannut asiaa päätellä, niin kerrottakoon nyt vielä selvällä suomenkielellä että hevonen ei ole tulossa myyntiin.

10 kommenttia:

 1. Tosi hieno! Oot taitava :)

  VastaaPoista
 2. Miks teet ton hevosten etuosan noi isoks nykyään? Toi on kyl tosi hieno:) Tykkään muuten enemmän noista sun nykyisistä:) Toi vottavasti et ottanu loukkauksena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaki ehkä noi nykyiset on EHKÄ hienompia :))
   Mut se varmaan johtuu siit et Kat on kehittyny :))

   Poista
  2. Koska oikeillakin hevosilla kaula on alhaalta paksumpi kui ylhäältä. Ennen tein kamalia tasapaksuja puikuloita, joista en enää nykyisin yhtään tykkää. :)

   Poista
 3. Mulla on sun tekemä keppari Kotirannan Nemesis "Nekku":)

  VastaaPoista
 4. Miten teet noi korvat!? Vastaa pliis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitan korvan kahtia ja kiinnitän hevoseen, ei ole sen monimutkaisempaa :)

   Poista
 5. Mä tykkään tinkereistä, ne on niin ihania. Ja toi keppari varsinkin on tosi ihana<33

  VastaaPoista
 6. Tuo on hieno ja tiedätkö missä on myynnissä keppareita

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo näin etukäteen! :)

Olen sen verran laiska, että en yleensä vastaa kommmentteihin ellei niissä ole jotakin kysymystä. Kaikki kommentit kuitenkin tulee luettua, vaikka mitään en vastaisikaan.

HUOM! Mikäli näet blogissa kuvia myytävästä hevosesta ja olisit kiinnostunut sen ostamaan, tarkista ensin milloin postaus on julkaistu. Hevoset menevät yleensä nopeasti kaupaksi, joten jos postaus on viikkoa tai pari vanhempi, on hevonen todennäköisesti jo myyty.